Paskelbtas Rajono naujienos

Žeimių mokykla-daugiafunkcis centras jau laukia vaikų

Penktadienis, 01 September 2017 15:03 Parašė 

Prieš pat rugsėjo 1-ąją į Žeimių mokyklą-daugiafunkcį centrą nuvykusi Jonavos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Vijolė Šadauskienė domėjosi ne tik kaip pasiruošta naujiesiems mokslo metams, bet ir apžiūrėjo, kokio remonto ir kokioms patalpoms dar reikėtų.

Atnaujintos jungtinės priešmokyklinio ugdymo grupės (ją lankys 5–6 m. vaikai, nes jau nebetelpa į darželį!) patalpos; mokytojų kambarys, o gražios, erdvios aktų salės ir pavydėti galima!

Kaip sakė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė, atsakingai panaudojami gyventojų pajamų mokesčio paramai skirti 2 proc.: nupirkta dalis baldų į suremontuotą priešmokyklinio ugdymo grupę (spalvotos spintos su lentynomis), spintelės priešmokyklinukams (vaikų drabužiams), dvi dirbtinės eglės, kt.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui pasidžiaugė, kad mokinių skaičius išlieka stabilus. Šiemet vaikai į mokyklą jau eis uniformuoti. Tai ne tik drausmins, bet ir taps savotiška Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro vizitine kortele.

Jaukiose ikimokyklinukų grupėse (jų dvi, o iš viso lankys 36 vaikai) pedagogės jau klijuoja spalvingą plakatą „Sveikas, darželi!“, o į V. Šadauskienės klausimą, ar ir čia šiemet darytas remontas, auklėtojos nusišypso: „Prieš keletą metų, bet labai saugome ir prižiūrime.“   

Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro teritoriją puošia gėlynas, dailiai apkarpyti visžaliai krūmai. Ir žalumynus puoselėja ne samdytas sodininkas, o mokyklos kiemsargė...

Karolina VIČIŪTĖ