Paskelbtas Sveikata

Paskaita – konsultacija „Sužinokime apie demenciją“

Penktadienis, 10 November 2023 08:10 Parašė 

Demencija – tai atminties sutrikimas, kurį patiria ne tik vyresnio amžiaus žmonės, šios ligos požymiai jaunesniems – didžiulė problema vis labiau senstančiame pasaulyje. Tai  sunki liga ne tik pačiam ligoniui, bet ir jo artimiesiems, nes sutrikdomos žmogaus smegenų funkcijos: prarandama atmintis, sukeliami nuotaikos svyravimai, patiriami sunkumai atliekant kasdienio gyvenimo užduotis, prarandami socialiniai ryšiai.

Jonavos visuomenės sveikatos biuras lapkričio 23 d. 11:30 val. organizuoja nemokamą paskaitą – konsultaciją: „SUŽINOKIME APIE DEMENCIJĄ”. Užsiėmimo metu pasidalinsime naujausia informacija apie šį susirgimą ir tikimės, kad savu laiku gautos žinios padės Jums tikslingai pasirūpinti savimi, siekiant nutolinti ar net išvengti šio susirgimo.

Susitikimas vyks – J. Basanavičiaus g. 7, Jonava (Jonavos švietimo pagalbos tarnybos patalpose)

Registracija:
Telefonu 8 684 13 389
Užpildžius anketą, kurią rasite čia.

Lektorė  NERETA STANISLOVIENĖ,
VŠĮ TZMO Sidabra edukacinės veiklos vadovė, klinikinės slaugos magistrė, turinti akademinę ir vadovavimo patirtį nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu, įvairių temų, susijusių su savirūpa, slauga ir priežiūra mokymo medžiagos autorė ir lektorė.
El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Tinklalapis: www.sidabra.lt