Paskelbtas Laisvalaikis

Patarimai padėsiantys išsirinkti vonią savo naujam vonios kambariui

Ketvirtadienis, 25 January 2024 08:36 Parašė 

Vonios kambarys yra bene viena svarbiausių erdvių namuose, kurioje galima atsipalaiduoti, o tai padaryti padeda pagulėjimas karštoje vonioje. Vonia įprastai užima daugiau vietos nei dušo kabina, tad tie kurie turi erdvesnį vonios kambarį dažnai renkasi būtent vonią. Nors šio gaminio pasirinkimas yra platus, tarp gausaus asortimento galima lengvai pasimesti. Kad jums būtų lengviau – šiame straipsnyje apžvelgsime pagrindinius aspektus, kuriuos verta apsvarstyti prieš renkantis vonią savo namams.

Vonios forma

Nusprendę įsigyti vonią, pirmiausia atkreipkite dėmesį į jos formą. Tinkamos formos pasirinkimas labai priklauso ir nuo jūsų vonios kambario dizaino, dydžio bei žinoma asmeninių poreikių. Populiariausias pasirinkimas – klasikinės stačiakampio formos vonios. Sutaupyti vietos vonios kambaryje taip pat leis ir kampinė vonia. Jeigu jūsų vonios kambarys yra pakankamai erdvus, tuomet puikus pasirinkimas būtų pastatoma ovali ar apvalios formos vonia, kurios suteikia daugiau elegantiškumo bei išskirtinumo.

Tinkamas dydis

Naujame vonios kambaryje tikriausiai jau turite iš anksto nusimatę, kurioje vietoje statysite vonią. Labai svarbu, jog vonia būtų patogioje vietoje ir neužgožtų bendro interjero. Žinant konkrečią vietą, galima tiksliai išsimatuoti reikiamą jos dydį, svarbiausia, žinoti reikiamą ilgį, plotį bei vonios gylį. Vonia turėtų būti patogi tiek jums, tiek jūsų šeimos nariams.

Gaminio kokybė

Nors vonios pasirinkimas daugeliu atveju priklausys nuo jūsų turimo biudžeto, kurį esate apsibrėžę, tačiau specialistai šioje vietoje taupyti nerekomenduoja. Žinoma, permokėti tikrai nereikia, tačiau aukštos kokybės vonia, pagaminta iš patvarių medžiagų, kurios nereikalauja itin daug priežiūros – jums tarnaus kur kas ilgiau. Tad atsižvelkite į savo poreikius, finansines galimybes ir pasirinkite optimaliausią variantą.

Kur įsigyti kokybišką vonią?

Ieškote kur būtų galima įsigyti kokybišką vonią ar tiesiog norite pasižvalgyti? Tai padaryti galite ne tik fizinėje parduotuvėje, bet ir internetu, pavyzdžiui, aikadaplius.lt. Internete norimo gaminio paieška yra kur kas paprastesnė, nei gali atrodyti. Čia galėsite išsamiai paanalizuoti prekių aprašymus, susisiekti su konsultantu ar patogiai paieškai – pasinaudoti šone esančiu prekių filtru. Tikime, jog atrasite jums labiausiai tinkamą gaminį už gerą kainos ir kokybės santykį.