Paskelbtas Miesto naujienos

Kviečia jaunimą ir darbdavius dalyvauti 2023 metų Jonavos rajono savivaldybės jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką programoje

Penktadienis, 19 May 2023 13:57 Parašė 

Įgyvendinant Jonavos rajono savivaldybės jaunimo vasaros užimtumo ir integracijos į darbo rinką programą (toliau – Programa), siekiama didinti jaunimo užimtumą vasaros laikotarpiu, ne ugdymo proceso metu, skatinti ir sudaryti galimybes jaunimui susipažinti su darbo rinka renkantis profesiją bei kompensuoti darbdaviams dalį su darbo užmokesčiu susijusių išlaidų už įdarbintus jaunus žmones. Maksimalus kompensacijos dydis darbdaviui už vieną įdarbintą jaunuolį – 400 eurų. Programa įgyvendinama vasaros laikotarpiu.

Dalyvauti Programoje gali:

  • Darbdaviai, kurie veiklą vykdo Jonavos rajono savivaldybės teritorijoje;
  • 14- 19 metų jaunimas, deklaravęs savo gyvenamąją vietą Jonavos rajone (Jaunas žmogus toje pačioje darbovietėje, kurioje ketina dirbti Programos įgyvendinimo laikotarpiu, neturi būti dirbęs ankščiau, kaip programos įgyvendinimo metų birželio 1 d. Programos įgyvendinimo metais iki birželio 1 d. toje pačioje darbovietėje įdarbintas jaunas žmogus Programoje dalyvauti negali).

Registracija bus vykdoma nuo š. m. gegužės 22 d. iki birželio 16 d. 14.00 val.

Registracijos tvarka:

Taip pat kviečiame darbdavius teikti informaciją apie galimybes įdarbinti 14 – 19 metų jaunuolius vasaros laikotarpiu el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.:

  • Įmonės / įstaigos / kt. pavadinimas;
  • Kokio amžiaus jaunuolius įdarbintumėte;
  • Kiek jaunuolių galite įdarbinti (pagal Programą vienam darbdaviui galima įdarbinti ne daugiau kaip 3 jaunuolius);
  • Pareigos, į kurias planuojate priimti jaunuolius;
  • Kontaktinis asmuo: vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninis paštas.

Visą informaciją apie Programą rasite čia.

Kilus papildomų klausimų, prašome kreiptis į Jonavos rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorę Daivą Skebienę, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. +37061623403.