Paskelbtas Renginiai

Parodoje „Adventur 2019“ – pavasariu alsuojantis Jonavos stendas

Trečiadienis, 30 January 2019 11:46 Parašė 

Sausio 25 d. Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“, prasidėjo 7-oji tarptautinė kelionių paroda „Adventur 2019“. Didelio lankytojų dėmesio sulaukė ir pavasariu alsuojantis Jonavos stendas, kvietęs važinėti dviračiais, nes šią transporto priemonę renkasi laimingi žmonės.

Šių metų parodos tema – potyrių turizmas. Šiandieninis keliautojas tradicines poilsio formas keičia į autentiškus maršrutus ir emocinę patirtį. Kokią turizmo patirčių įvairovę keliautojams šiandien siūlo Lietuva? Kaip kuriama motyvacija keliauti? Apie visą tai buvo diskutuojama „Adventur 2019“ renginiuose ir dalyvių stenduose.
Parodoje patyrę keliautojai, turizmo ekspertai ir kelionių organizatoriai dalijosi patarimais ir neįkainojamais asmeniniais atradimais. Poilsio zonoje „Fanų erdvė“ žinomi keliautojai pasakojo apie savo kelionių įspūdžius, dalijo autografus. Dalyvių stenduose vyko „Laimės valandos“ – ypatingi pasiūlymai lankytojams su specialiomis nuolaidomis, loterijomis, dovanomis.

7-ą kartą vykusi kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur“ per savo gyvavimo laiką tapo didžiausiu turizmo renginiu Baltijos šalyse. Praėjusiais metais parodoje apsilankė 33 000 lankytojų.

„Alio Jonavos“ inf.