Paskelbtas Sportas

Pagerbti rajono sportininkai

Antradienis, 18 April 2017 10:48 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybės laikinai einantis mero pareigas Eugenijus Sabutis ir Kūno kultūros ir sporto centro direktorė Regina Stupurienė praėjusią savaitę padėkomis apdovanojo rajono sportininkus, olimpinių sporto šakų atstovus, tapusius prizininkais Lietuvos čempionatuose.
„Ačiū jums už tai, kad esate, už tai, kad sportuojate. Mes, politikai, viską, ką darome Jonavoje, patikėkit, darome ne sau: gražias erdves, aikštes, arenas. Darome tai dėl jūsų, kad norėtumėte likti Jonavoje, o jeigu ir išvyksite, žinokite, kad čia yra visko, ko jums reikia, kad čia jūsų namai, kur esate visada laukiami“, – sportininkams sakė laikinasis meras E. Sabutis.

„Pirmiausia didžiausią pagarbą noriu išreikšti treneriams, kurie su jumis dirba. Pagarba jums visiems, kurie kovojate bokso ringe, krepšinio ar tinklinio aikštelėse ir garsinate mūsų miesto vardą, – sportininkų pasiekimais pasidžiaugė Jonavos kūno kultūros ir sporto centro direktorė R. Stupurienė.

„Sveikinuosi ir noriu pasakyti žodį kaip tarybos narys ir kaip klubo „Aušrinė“ prezidentas. Trys mano reikšmingiausi žodžiai prasideda iš „p“ raidės – pasveikinti, padėkoti ir pasidžiaugti. Nuoširdžiai dėkoju treneriams, kurie negaili savo laisvalaikio, negaili savo darbo, kad jūs keltumėte savo meistriškumą. Žinoma, noriu padėkoti ir jums, kad pasirinkote kitokį, sportuojančio žmogaus, laisvalaikį“, – sportininkams ir treneriams sveikinimus siuntė tarybos narys Bronislovas Liutkus.

Savivaldybės posėdžių salėje pagerbtos Jonavos „Achema-KKSC“ tinklininkės, Lietuvos čempionato finale Šiauliuose iškovojusios sidabro medalius. Šiemet komandos garbę gynė ir prie pergalių prisidėjo žaidžianti trenerės asistentė Raimonda Strelkauskaitė, naudingiausia finale tapusi Inga Lisauskienė, Rosita Nevulytė, Raminta Petrauskaitė, Agnė Daunytė, Gabija Kasperavičiūtė, Vaiva Valionytė, Urtė Neimantaitė, Valerija Sobol, Liepa Šiūšaitė, Oksana Ovčinikova, Eglė Gutauskaitė, Ugnė Ugonauskaitė, Agnė Vaičiulytė.

Apdovanoti Jonavos „KKSC-Ramidonas“ krepšininkai, tapę Lietuvos moksleivių krepšinio lygos U-17 čempionato B diviziono čempionais. Komandą į pergalę vedė Matas Baniulis, Aroldas Bičiužas, Šarūnas Dambrauskas, Rokas Kubilius, Rokas Leonavičius, Tadas Maksimavičius, Edvardas Matulevič, Titas Spūdys, Eligijus Znatavičius, komandos kapitonas Matas Zvicevičius ir Nojus Pankratjevas, kviečiamas ir atstovaujantis šalies jaunių krepšinio rinktinei. Šis krepšininkas su rinktine rugpjūčio mėnesį vyks į Juodkalniją, kur kausis dėl Europos čempionato medalių.

Taip pat pagerbti boksininkai Tomas Kongurcevas, Dainoras Paukštis ir Žygimantas Kalinauskas, užėmę trečias vietas Lietuvos jaunimo bokso čempionate, Alanas Plavko – trečią vietą ir Tomas Klevinskas – antrą vietą Lietuvos suaugusiųjų bokso čempionate.

Gytis RAMANAUSKAS