Paskelbtas Futbolas

„Vikingai“ komanda varžosi ir antrajame fronte

Pirmadienis, 04 December 2017 09:10 Parašė 

Jonavos „Vikingai“ komanda šiemet pirmą kartą Jonavos salės futbolo istorijoje žengė į aukščiausios lygos pirmenybes. Lietuvos futsal A lygos čempionate rungtyniauja 10 komandų. Po trijų nesėkmių jonaviečiai pagaliau ketvirtajame ture džiūgavo pergale, kai 6:1 įveikė „Vievio žiedą“.

Visgi, „Vikingai“ neapsistoja vien šia lyga ir futbolo mėgėjai rungtyniauja „Let‘s go“ lygoje.

2012 m. įkurta mėgėjų salės futbolo lyga „Let’s Go“ vienija Kauno bei Kauno rajono mėgėjų salės futbolo klubus, norinčius tobulėti bei drauge populiarinti salės futbolą. Tai ne tik lyga, bet ir futbolo bendruomenė, kurią sudaro nemažas žaidėjų, jų artimųjų bei draugų ratas, todėl siekiama ne tik populiarinti salės futbolą, kelti jo lygį, propaguoti garbingą žaidimą, bet ir kūrti kultūringą futbolo visuomenę, kuriai salės futbolas būtų maloni laisvalaikio praleidimo forma.

 2017/2018 metų sezone „Let’s Go lygoje dėl čempiono titulo varžosi 8 komandos: FC „Antakalnio parkas“, FK „Smūgis“, „Nemunas“, „Bayeris 40“, „Nadruvis“, FK „Garliava-SM“, FC „Garliavos united“ bei „Vikingai“.

Čempionatas vykdomas dviejų ratų sistema. Savo pirmuosius susitikimus jau turėjo ir Jonavos „Vikingai“, kurie dvejas rungtynes sužaidė Jonavos sporto arenoje. Pirmajame mače jonaviečiai sužaidė taikiai (4:4) su FC „Antakalnio parkas“ ekipa, o antrajame mače rezultatyviose rungtynėse 5:4 įveikė „Bayeris 40“ klubą.

Pirmenybėse pirmauja FC „Antakalnio parkas“ (11 tšk.), tačiau komandos sužaidusios labai nevienodą rungtynių skaičių. Pirmaujanti ekipa sužaidė jau net penkis mačus, o „Nadruvis“ – vos vieną.

Gruodžio 6 d., trečiadienį, „Vikingai“ sporto arenoje žais su „Nemunas“ komanda. Rungtynių pradžia 20.00 val.