Paskelbtas Sportas

Stalo tenisininkams – sidabriniai apdovanojimai

Pirmadienis, 10 July 2017 09:13 Parašė 

Jonavos Stalo teniso kubas (prezidentė Ingrida Maknevičienė) ir šiame sezone vėl pasidabino medaliais. Sportininkai šįkart užkopė vienu laipteliu aukštyn ir namo parsivežė sidabrinius apdovanojimus.

Dar nuo spalio mėnesio 12 vyrų ir 10 moterų komandų varžėsi Lietuvos stalo teniso komandiniame čempionate, tarp kurių savo pajėgumą demonstravo ir Jonavos komanda. Sauliaus Bureikos vadovaujami stalo tenisininkai pirmajame varžybų etape su varžovais turėjo vienuolika susitikimų. Vėliau į antrąjį varžybų etapą pateko šešios geriausios komandos, kurios vėl sužaidė ratų sistemą. Likusios kovojo jau tik 7-12 vietų.

Neseniai finišavo šis komandinis čempionatas. Finaliniai susitikimai vyko Kauno VDU salėje. Po antrojo etapo pirmąsias dvi vietas užėmusios ekipos kovojo dėl nugalėtojų vardų, o 3-4 vietas užėmusios komandos grumėsi dėl bronzos medalių.

Paskutinėse 2016-2017 metų sezono varžybose Jonavos Stalo teniso klubas pasirodė puikiai ir tik patekę į finalą 1:5 turėjo pripažinti jau trečius metus iš eilės nugalėtojais tapusiems Panevėžio „Montuotojas“ sportininkams. Jonavos komanda pernai užėmė trečiąją vietą, o šiemet galėjo pasidžiaugti sidabro apdovanojimais. Komandą (treneris S. Bureika) sudarė ir apdovanojimus iškovojo Mantas Bureika, Vadim Antonov, Aleksandr Vanagel, Nikolaj Zraževec.