Paskelbtas Sportas

Jonaviečių pergalės Baltijos taurės varžybose

Pirmadienis, 10 July 2017 09:16 Parašė 

Jonavos sporto klubo „Kumite“ (treneriai Valdas Braslauskas, Alfredas Jakštas) jaunieji sportininkai savo meistriškumu pasižymėjo ir dar vienose varžybose, kuriose šio klubo atletai iškovojo net penkiolika apdovanojimų. Klaipėdoje vyko kiokušin karate asmeninės varžybos „Baltijos taurė – vilties kova 2017“, kurios pasižymėjo itin dideliu dalyvių skaičiumi. Šiame tarptautiniame turnyre „Švyturio arenoje“ kovojo 1100 sportininkų ne tik iš įvairiausių šalies kampelių, bet varžėsi ir svečiai iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Švedijos, Olandijos.

Visi sportininkai ne tik varžėsi savose svorio kategorijose, bet ir įvairiose amžiaus grupėse - nuo jauniausių šešiamečių pradedančiųjų iki suaugusiųjų. Ir Jonavos SK „Kumite“ sportininkai galėjo pasidžiaugti prizų gausa. Puikiai varžybose pasirodė ir trečiąsias vietas iškovojo Meda Jakaitė, Rėjus Petrauskas, Jonas Štendelis, Aurimas Baužys, Lukas Strelčiūnas.

Su antrosios vietos apdovanojimais namo grįžo Nikita Mitiulin, Aurimas Kregždys, Matas Davicijonas ir Emilija Makaravičiūtė. Net šeši jonaviečiai lipo ant aukščiausios apdovanojimų pakylos ir tapo savo grupių nugalėtojais. Pirmąsias vietas iškovojo Michail Mitiulin, Gediminas Cvykas, Mantvydas Stasiukonis, Markas Kuznecovas ir Žygimantas Slukinas bei Dominykas Melničuk.