Paskelbtas Sportas

„Aušrinė-JSC“ nesulaukė pasipriešinimo

Pirmadienis, 12 February 2024 10:35 Parašė 

Jonavos „Aušrinė-JSC“ (trenerė Raimonda Strelkauskaitė) tinklinio komandai į pabaigą artėja sezonas. Atrodo, dar tik vasario vidurys, tačiau Jonavos tinklininkėms visiškai nedaug liko rungtynių. Pirmiausia, „Aušrinė-JSC“ jau baigė savo sezoną Baltijos moterų tinklinio lygoje, nes užėmė tik devintąją vietą ir į atkrintamąsias varžybas nebepateko.

Gan nedidelis skaičius rungtynių jonavietėms liko ir „Teida“ Lietuvos moterų tinklinio čempionate, kuriame varžosi vos penkios ekipos. Praėjusią savaitę Jonavos klubas savo aikštelėje susitiko su Vilniaus VMSM „Sostinės Tauras“-VTC ekipa. Jau nuo pačios susitikimo pradžios viskas buvo sudėliota į savo lentynėles ir komandų pajėgumas buvo skirtingas. Jonavietės išsiveržė į priekį ir dominavo visuose trijuose setuose bei pasiekė pergalę rezultatu 3:0 (25:16, 25:11, 25:9).

„Aušrinė-JSC“ dabar savo sąskaitoje turi 4 pergales ir 3 pralaimėjimus bei užima  trečiąją vietą. Reguliariajame sezone liko sužaisti vienerias rungtynes (Vilniuje su ta pačia „Sostinės Tauras“ ekipa). Norint užimti antrąją vietą, jonavietėms reikės ne tik laimėti šį mačą, bet ir tikėtis,  jog Lietuvos U-20 rinktinės per dvejas rungtynes patirs bent vieną pralaimėjimą.

Artimiausias rungtynes „Aušrinė-JSC“ žais tik kovo 10 dieną, Vilniuje.

KĘSTUTIS PUTELIS