Paskelbtas Krepšinis

Lietuvos kariuomenės diena paminėta sporto arenoje

Penktadienis, 24 November 2023 12:53 Parašė 

Lietuvos kariuomenės diena Jonavoje paminėta krepšinio aikštelėje. Jonavos arenoje vyko draugiškos rungtynės, kuriose Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) naujokai „Jurbarkas-Karys“ krepšininkai susitiko su Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atstovais Jonavos „CBet“.

„Jurbarkas-Karys“ – Lietuvos kariuomenę trečius metus reprezentuojanti komanda, praėjusį sezoną tapusi Regionų krepšinio lygos (RKL) čempione. Dalis šios ekipos krepšininkų yra Lietuvos kariuomenės kariai.

Svečius iš Jurbarko priėmusiai Jonavos komandai kariuomenė taip pat yra gerai pažįstama – „CBet“ sudaro galimybes kariams nemokamai stebėti namų rungtynės, o klubo krepšininkai patys ne kartą lankėsi Lietuvos kariuomenės daliniuose ir išbandė įvairią karinę techniką.

Kariuomenės dienos proga arenoje pagerbtas ir jonavietis karys – Lietuvos kariuomenės savanoris Naglis Tamaševičius.

Jonavos rajono vicemerė Birutė Gailienė jam įteikė padėką už svarius sportinius pasiekimus nacionaliniuose bei tarptautiniuose bokso turnyruose ir Jonavos krašto garsinimą.

Krepšinio rungtynių pertraukos metu arenoje vyko keturių jungtinių komandų „Įgūdžių ruožo“ žaidimai, kuriuose sportininkai rodė savo karinius įgūdžius, o kariai – sportinius sugebėjimus.