Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavoje atnaujinta šunų dresavimo aikštelė

Pirmadienis, 16 October 2023 11:00 Parašė 

Socialinio projekto #Bendranoriai organizatoriai Jonavoje, Kauno g. atnaujino šunų dresavimo aikštelę ir kviečia jonaviškius ja aktyviai naudotis.

„Ši atnaujinta zona leidžia saugiai užsiimti savo šunelių dresūra. Ją pavadinome Gerų šuniukų aikštele, nes joje kviečiame leisti laiką su savo geriausiais keturkojais draugais ir ugdyti jų paklusnumą bei socialumą.

O šeimininkus raginame ne tik leisti pažaisti savo šuniukams, bet ir patiems susipažinti su kitais bendruomenės nariais, su kuriais jungia meilė gyvūnams ir noras juos auginti sąmoningus ir sumanius“, – sako projektą įgyvendinančios Europos socialinio fondo agentūros (ESFA) komunikacijos specialistė Agnė Vnarauskienė.

#Bendranoriai – Europos socialinio fondo agentūros (ESFA) projektas, kurio metu įvairiuose Lietuvos miestuose įgyvendinamos 10 skirtingą socialinę tematiką atspindinčių iniciatyvų.

Projektu siekiama paskatinti gyventojus telktis į bendruomenes ir prisidėti prie savanoriškų veiklų. Projektas finansuojamas iš Europos socialinio fondo lėšų.