Paskelbtas Sveikata

Kanapių aliejuje slypi jūsų sveikatai ypač reikalinga trijulė: kalcis, magnis ir cinkas

Pirmadienis, 14 March 2022 09:53 Parašė 

Šiandien parduotuvių lentynose mūs laukia šimtai įvairiausių produktų. Ir būtent tokia didelė gausa neretai yra  ta priežastis, kodėl dauguma žmonių tiesiog nebežino, kuris gaminys yra vertas keliauti į pirkinių krepšelį. Vienas iš gaminių, kurį galite įsigyti jau šiandien, yra ir https://finoladream.lt/ aliejus. Nors būtų galima išvardinti net dešimtis priežasčių, kodėl šis aliejus galėtų būtų reikalingas, šį kartą plačiau aptarsime tik vieną: šį aliejų verta įsigyti, todėl kad būtent jame slypi mūsų sveikatai taip reikalinga trijulė: kalcis, magnis ir cinkas. Tad, kuo jie svarbūs?

Kalcis 

Kaip žinia, net 99 proc. šio svarbaus komponento yra susikaupę mūs kauluose bei dantyse. Jei kalcio organizmui pradeda trūkti, tai jis jį ir pradeda skolintis būtent iš dantyse bei kauluose sukauptų atsargų. Taigi, dėl to sulaukiama nemalonių pasekmių: dantys tampa kur kas silpnesni bei trapesni, tad didėja lūžių tikimybė. Lygiai tas pats pasakytina ir apie kaulus. Taigi, jokiu būdu neskriauskite savo dantų bei kaulų – pasirūpinkite, kad jūsų organizmas gautų pakankamai kalcio ir, kad nemažėtų jo atsargos dantyse bei kauluose.

Galūnių tirpimas – labai nemalonus reiškinys, kurį bent kartą yra patyrė didžioji dalis žmonių. Belieka tik pastebėti, kad šis reiškinys gali jus aplankyti dėl įvairių priežasčių, tačiau viena dažniausių – kalcio trūkumas. 

Apie kalcio trūkumą jūsų organizme galima įtarti ir tuo atveju, jei dažnai tenka patirti raumenų mėšlungį. Tai – dar vienas, ypač nemalonius pojūčius sukeliantis reiškinys.

Magnis

Magnio reikšmė mūsų organizmui taip pat yra labai didelė, tad, jei jo jums trūks, tikrai negalėsite džiaugtis gera savijauta. Viena iš priežasčių, kodėl mums labai svarbu gauti pakankamai magnio yra ta, kad jis susijęs su nervine sistema – padeda palaikyti normalų jos funkcionavimą. Magnis taip pat yra siejamas ir su psichologiniu atsparumu. Tačiau ir tai – dar ne viskas: pastebėta, kad asmenys, kuriems trūksta magnio, kur kas greičiau pavargsta, jaučia mieguistumą. 

Cinkas

Nagai, oda bei plaukai – labai svarbūs mūsų išvaizdos akcentai. Taigi, jeigu norime atrodyti nepriekaištingai, labai svarbu palaikyti normalią jų būklę. Egzistuoja labai daug būdų, kaip tai padaryti, tačiau ypač didelė yra cinko svarba – būtent šis komponentas turi daug įtakos nagų, odos ir  plaukų būklei. Dar vienas svarbus faktas apie cinką – jis yra tiesiogiai susijęs su imuniteto formavimusi. 

Taigi, kaip matyti, gera savijauta bei puikia išvaizda mėgausimės tik tuo atveju, o taip pat – sumažinsime įvairių ligų bei negalavimų tikimybę tik tuo atveju, jei mūsų kūnas gaus pakankamai kalcio, magnio bei cinko. Nors šių komponentų galime gauti valgydami įvarius maisto produktus, dėmesį verta atkreipti į tai, kad siekiant gauti pakankamai, reikėtų suvartoti labai didelius kiekius maisto, o tai nėra naudinga dėl tam tikrų aplinkybių. Todėl geriausia vartoti specializuotus gaminius, kurie praturtinti šiais komponentais (be to, rinkdamiesi gaminį, kuriame yra visi trys šie komponentai, dar ir sutaupysite, nes nereikės pirkti 3  skirtingų gaminių, pakaks tik vieno). Būtent toks ir yra CBD aliejus, kuris, beje, jums dar naudingas ir dėl kitų priežasčių. Tad sužinokite apie jį daugiau https://finoladream.lt/.