Paskelbtas Futbolas

Burtai palankūs nebuvo

Pirmadienis, 20 November 2023 13:09 Parašė 

Vilniuje praėjusią savaitę buvo ištraukti šio sezono LFF futsal taurės pirmojo etapo bei aštuntfinalio burtai. Primename, kad dėl 2023-2024 metų LFF futsal taurės kovos 17 komandų. Prie dešimties Futsal A lygos komandų prisijungs septynios žemesnių lygų ekipos: „Aktas“ (Vilnius), VDA (Vilnius), FK „Kazlų Rūda“ (Kazlų Rūda), „Inter“ (Kaunas), FK „Pempininkai“ (Gargždai), „Saned“ (Joniškis), FK „Širvėna“ (Biržai).

Na tikrai labai apmaudu, bet jau aštuntfinalyje Jonavos „Vikingai“ susitiks su Kauno „Žalgiriu“. Šios poros komandos galėjo žaisti ir finale, bet kažkuri turės varžybose pasitraukti jau šiame etape.

Pirmajame etape iš septynių ne Futsal A lygos komandų burtų keliu buvo ištrauktos dvi, kurios kovos dėl vietos aštuntfinalyje. Jomis tapo Vilniaus „Akto“ ir Kauno „Inter“ komandos, kurios susitiks dėl pozicijos tarp šešiolikos geriausių turnyro komandų. Nuo aštuntfinalio į LFF futsal taurės varžybas prisijungs ir Futsal A lygos komandos.

Visos LFF futsal taurės aštuntfinalio etapo poros: VDA – Biržų „Širvėna“, Joniškio „Saned“ – Kauno raj. „Hegelmann“, Vilkaviškio „Bruklinas“ – „Gargždų Pramogos“, Mažeikių VIP – „Kėdainiai United“, Vilniaus „Aktas“/Kauno „Inter“ – „Akmenės kraštas“, FK „Pempininkai“ – „ŠSPC-Radviliškis“, FK „Kazlų Rūda“ – „VGTU Vilkai“, „Kauno Žalgiris“ – Jonavos „Vikingai“.

 Planuojama, kad LFF futsal taurės turnyras finišuos finalo ketverto varžybomis vasario mėnesį.

KĘSTUTIS PUTELIS