Paskelbtas Renginiai

„Valio“ apdovanojimai — Senamiesčio gimnazijos šauniausiems

Pirmadienis, 05 June 2023 16:53 Parašė 

Vasaros pradžia — tai ne tik artėjančių atostogų, bet ir visų mokslo metų pasiekimų bei laimėjimų vainikavimo metas. Birželio 1-ąją Senamiesčio gimnazijoje vykusioje tradicinėje „Valio“ šventėje net 135 gimnazistai buvo apdovanoti padėkos raštais ir suvenyrais už dalyvavimą arba laimėjimus rajono, respublikos ir tarptautinėse olimpiadose, konkursuose, labai gerą mokymąsi ir sportinius pasiekimus.

Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistė Nija Vareikienė įteikė diplomus rajono olimpiadų I-ųjų vietų laimėtojams. Svarbiausias „Valio“ nominacijas „Amat victoria curam“ („Pergalė mėgsta triūsą“) už aukščiausius pasiekimus pelnė pirmokas Norbertas Jasinevičius, antrokė Liepa Maciulevičiūtė, trečiokė Emilija Ramonaitė bei ketvirtokai Ignas Balsys ir Dovydas Garuckas.

„Amat victoria curam“ laimėtojams gimnazijos direktorius Darius Mockus ir gimnazijos tarybos pirmininkė Romualda Stankevičienė įteikė 3D stikle statulėles bei Jonavos savivaldybės administracijos atminimo dovanėles. Tokia pat svarbi „Vilties“ nominacija už svarius pasiekimus įteikta trečiokui Pijui Vainilavičiui, o ketvirtokui  Dovydui Garuckui, geriausiam šių mokslo metų abiturientui matematikui, mokytoja Jolita Klapovščiuk perdavė KTU padėką ir dovaną.

Gimnazistų tarybos iniciatyva vyko ir šauniausių gimnazijos mokytojų rinkimai. Gimnazijos mokinių prezidentė Aušrinė Božikaitė iškilmingai pristatė šauniausių mokytojų vardą pelniusias Svetlaną Glušniovą, Žydronę Stankevičienę ir Jolitą Klapovščiuk. 

„Valio“ apdovanojimai — viena džiaugsmingiausių gimnazijos švenčių, kai išgirstama gražių ir prasmingų sėkmės istorijų, padrąsinančių žodžių, kurie itin svarbūs žengiant toliau, didžiųjų svajonių link. Už puikią nuotaiką dėkojame visiems šventės rengėjams, muzikinių numerių atlikėjams ir dalyviams, o už nuotraukose įamžintas džiugias akimirkas — trečiokei Urtei Žėglaitytei.