Paskelbtas Renginiai

Kviečia į verslo atstovų ir kandidatų į Jonavos rajono merus debatus “Jonava rytoj”!

Trečiadienis, 15 February 2023 15:29 Parašė 

Susitikime vasario 22 d., 16  val. Jonavos rajono savivaldybės  Jeronimo Ralio salėje. 

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialas tęsia tradicijas ir jau ketvirtąjį kartą  kviečia į debatus  rinkimų dalyvius bei verslo atstovus.

Į debatus pakvietėme visus  kandidatus į miesto merus, kurių šiais metais yra septyni:

 Žilvinas Galimovas  (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis), Vitalijus Jaroščenka (Darbo partija), Gintas Jasiulionis (Tėvynės sąjunga- Lietuvos krikščionys demokratai), Reneta Kučinskienė (Lietuvos regionų partija), Bronislovas Liutkus (Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ ), Mindaugas Sinkevičius (Lietuvos socialdemokratų partija), Gintaras Stašionis  (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga).

Kviečiame verslo bendruomenę aktyviai dalyvauti debatuose bei gauti atsakymus į rūpimus klausimus iš būsimų  rajono vadovų.

Debatų moderatorius – žurnalistas Gražvydas Muižys.

Registracija (galite iš anksto užduoti klausimus kandidatams): 

https://chamber.lt/renginiai/verslo-atstovu-ir-kandidatu-i-jonavos-rajono-merus-debatai-jonava-rytoj/ 

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialas

Papildoma informacija el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. +370 679 74343

Renginio metu gali būti fotografuojama. Informuojame, kad Jūs galite būti matomi nuotraukose, talpinamose viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidos priemonėse.