Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavos sporto centras atnaujino logotipą ir interneto svetainę

Penktadienis, 16 December 2022 12:24 Parašė 

Jonavos sporto centras (JSC) visuomenei bei sporto bendruomenei pristatė naują įstaigos logotipą ir atnaujintą interneto svetainę jsc.lt

Naujojo logotipo kūrimas užtruko apie 3 mėnesius, teigiama JSC pranešime. Kūrimo procese dalyvavo JSC sudaryta speciali darbo grupė, o visas idėjas vizualizavo ir galutinį variantą parengė dizainerė Simona Damulienė.

Naujasis logotipas vaizduoja sporto centro veržlumą, aktyvumą, atvirumą visuomenei. 

„Sportas yra tikrai labai svarbi mūsų miesto tapatybės dalis, todėl linkiu šiam ženklui maksimaliai išpildyti savo funkcijas atspindint sporto centro identitetą ir auginant jo reputaciją", - sakė logotipo pristatymo renginyje dalyvavusi rajono mero pavaduotoja Birutė Gailienė.

Naujasis Jonavos sporto centro logotipas panaudotas ir kuriant naują sporto centro interneto svetainę jsc.lt. Pasikeitė pats puslapio dizainas – interneto svetainė tapo funkcionalesnė, patrauklesnė ir informatyvesnė.

JSC direktorė Jūratė Stanislovaitienė pristatydama atnaujintą svetainę akcentavo: „Interneto svetainės dizainas ir atnaujinta struktūra kurta taip, jog kiekvienam lankytojui informacija apie ugdymo procesą, kultivuojamas sporto šakas, artėjančius renginius būtų randama greitai ir patogiai. Atnaujinimo darbai vis dar vyksta. Ateityje sieksime, kad jaunųjų sportininkų priėmimas į Jonavos sporto centrą taptų modernesnis ir dokumentus bei prašymus būtų galima teikti taip pat per interneto svetainę".