Paskelbtas Rajono naujienos

Rukloje bus sutvarkytas kiemas Piliakalnio gatvėje

Ketvirtadienis, 10 September 2020 09:51 Parašė 

Ruklos miestelyje dar šiais metais bus sutvarkytas daugiabučių gyvenamųjų namų kiemas prie Piliakalnio g. 14 namo. Tai – vienas didžiausių kiemų miestelyje, jo gyventojai jau senai laukė remonto.

Sutvarkius kiemą jis bus išklotas trinkelėmis, bus įrengtas pėsčiųjų takas, dvi papildomos vietos automobiliams, sutvarkytas įvažiavimas į kiemą.

Vėliau šioje teritorijoje planuojama įrengti naują apšvietimą.

„Šis kiemas bus sutvarkytas dar šiais metais, tačiau darbai Ruklos miestelyje tuo nesibaigs, bus tvarkomos ir kitos teritorijos.

Džiaugiuosi, kad seniūnija rodo iniciatyvą, tai, ko gero, susiję su seniūno pasikeitimu. Žinoma, prisideda ir savivaldybė“, - sakė trečiadienį Rukloje apsilankęs Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

Jonavos rajono savivaldybės administracija anksčiau šią vasarą Rukloje užbaigė kompleksinio miestelio atnaujinimo projekto veiklas.

Projekto metu buvo sutvarkyta poilsio ir rekreacinė zona miestelio centre, įrengti mažosios architektūros elementai (suoliukai, šiukšliadėžės ir pan.), atnaujintas aktyvaus laisvalaikio aikštynas Laumės g. 8, įrengti nauji ir atnaujinti susidėvėję pėsčiųjų takai, įrengtas apšvietimas ir stebėjimo kamerų tinklas.

Jonavos savivaldybės inf.