Paskelbtas Sportas

Komandinėse varžybose – jaunųjų jonaviečių bronza

Pirmadienis, 27 November 2017 08:53 Parašė 

Neseniai Joniškio Saulės pagrindinės mokyklos sporto salėje įvyko Lietuvos rajonų grupės jaunių (2002 metų gimimo ir jaunesni) komandinės stalo teniso pirmenybės. Šiose varžybose komandos varžėsi dėl patekimo į 2018 metų pajėgiausių šalies jaunių komandines stalo teniso pirmenybes.

Tiek vaikinų, tiek ir merginų grupėse varžėsi jaunieji Jonavos kūno kultūros ir sporto centro tenisininkai. Merginų tarpe tarp aštuonių komandų jonavietės užėmė šeštąją vietą, o vaikinai pasiekė aukštesnių rezultatų.

Varžybos vyko dvejuose pogrupiuose po keturias komandas. Sauliaus Bureikos ir Igorio Gatijatulino vadovaujami Jonavos stalo tenisininkai varžybas pradėjo pergale prieš Alytaus sportininkus. Kitame mače jonaviečiai 1:3 nusileido mažeikiškiams,  tačiau paskutinės dvikovos lėmė kelią link medalių. Po atkaklios kovos 3:2 parklupdė Vilkaviškio ekipą ir savo pogrupyje užėmę antrąją vietą, sporto centro stalo tenisininkai pusfinalyje susitiko su kito pogrupio nugalėtojais telšiškiais. Varžovai buvo pajėgesni, laimėję rezultatu 3:0, todėl Jonavos komandai tai lėmė  kovą dėl trečiosios vietos.

Jonavos KKSC (Osvaldas Melinauskas, Deividas Balsys, Lukas Sapanavičius, Nedas Čarnevičius, Arminas Palaima) stalo tenisininkai 3:1 įveikė šeimininkus joniškiečius ir tapo bronzos medalių laimėtojais.

GYTIS RAMANAUSKAS