Paskelbtas Futbolas

D. Vencevičius: „Rezultatas yra dėsningas“

Pirmadienis, 13 March 2017 08:32 Parašė 

Po antrų lygiųjų iš eilės „Jonavos“ ekipos vyr. strategas Donatas Vencevičius nepaisant neišnaudotų progų liko patenkintas savo komandos pasirodymu, o saugas Tautvydas Eliošius neslėpė, kad tikėjosi kitokios rungtynių baigties.

„Visada norisi kovoti dėl pergalės, tačiau rezultatas yra dėsningas. Reikia nepamiršti, kad „Trakai“ turėjo kelias progas, kurių neišnaudojo. Tiek pat turėjome ir mes. Vienu momentu pritrūksta meistriškumo, kitu atveju – šalto proto, sėkmės. Čia nėra paprasta, tačiau tokias situacijas reikia išnaudoti. Kaip pirmas rungtynes su prizininkais vertinu gana neblogai. Vyrai išėjo, kovojo kiekvienoje dvikojoje, noriu už tai jiems padėkoti. Šiandien esu labiau patenkintas savo gynėjais, kurie žaidė geriau nei pirmose rungtynėse“, – komandos pirmas namų rungtynes apibendrino vyr. treneris D. Vencevičius.

Ekipos vyr. strategas taip pat dėkojo aktyviai klubą palaikiusiems gerbėjams. „Žaidžiant namuose, emocijos tikrai puikios. Malonu buvo matyti susirinkusius gerbėjus, kurie šiandien mus palaikė. Esu maloniai nustebintas“, – teigė ekipos vyr. treneris.

Iki 83 min. „Trakų“ gynėjams ramybės nedavęs Tautvydas Eliošius neslėpė nedidelio nusivylimo rezultatu. „Žaidėme su gera komanda, vicečempionais, ir atrodėme šiandien labai gerai. Žaidimas buvo apylygis. Trakiškiai nebuvo geresni už mus visa galva. Norėjome pergalės, nes žaidėme atidarymo rungtynes namuose. Turėjome dvi labai geras progas, deja, jų nerealizavome. Varžovai irgi galėjo mus naubausti, bet išėjo taip, kaip išėjo. Manau, tai ne pats geriausias rezultatas, bet nėra jis ir prastas“, – po rungtynių kalbėjo Tv. Eliošius.

Vienas „Jonavos“ puolimo lyderių žadėjo, kad kitame mače komanda stengsis tokių progų nepraleisti. „Kai žiūrime rungtynes, atrodo, kad žaidžiame gerai, susikuriame palankių progų. Deja, šįkart jų neišnaudojome. Tokius įvarčius reikia įmušti. Kitose rungtynėse tokius šansus stengsimės išnaudoti“, – sakė klubo saugas.

Kitą savaitę, kovo 18 d., „Jonava“ Visagine susitiks su taškų dar neiškovojusiu Utenos „Uteniu“.

FK "Jonava" inf.