Paskelbtas Sveikata

Kiek kainuoja dantų tiesinimas kapomis?

Penktadienis, 28 July 2023 06:46 Parašė 

Susiduriate su nelygių dantų problemomis? Norite atkurti gražią ir tvarkingą šypseną? Visa tai galima nesunkiai įgyvendinti su profesionalių odontologų pagalba. Dantų tiesinimas kapomis kainuoja labai skirtingai – tai priklauso nuo individualios situacijos. Dental P.R.O. klinikos specialistai yra pasirengę užtikrinti kokybiškas odontologijos paslaugas bei visuomet puikias jų kainas.

Efektyvus tiesinimas kapomis

Kapos yra vienas iš efektyviausių būdų, kuomet norima atkurti tiesius ir gražius dantis. Kaip žinia, dantys ne pas visus auga tvarkingai. Genetika kartais taip jau nulemia, jog dantys dygsta kreivai, nelygiai, grūdasi. Tai kenkia ne tik gražiai išvaizdai bet ir burnos ertmės sveikatai. Netvarkingi dantys dažnai nulemia burnos ertmės susirgimus, kadangi juos yra sunku pilnai išvalyti, burnos ertmėje kaupiasi per daug mikrobų.

Gera žinia ta, jog pasinaudojus inovatyviais odontologijos metodais, gražius ir lygius dantis galima atkurti. Be abejonės, tai nėra labai pigu, tačiau tai ilgalaikė ir tikrai vertinga investicija. Esti skirtingų dantų tiesinimo būdų, kapos yra tik vienas iš jų. Dantis dar taip pat galima tiesinti breketais, plokštelėmis, treineriais, specialiais ortodontiniais aparatais. Ortodontai rūpinasi ne tik dantų tiesinimu, bet ir taisyklingo sąkandžio atkūrimu, kas reikalauja dar sudėtingesnių ir brangesnių ortodontinių procedūrų.

Skirtingos dantų kapų rūšys

Jeigu dantų tiesinimui pasirinkote kapas, arba jeigu jas rekomendavo ortodontas, naudinga pasidomėti, kokios gi būna kapų rūšys ir kas Jums labiausiai tiktų. Dantų kapų, kaip ir breketų, būna labai įvairių, atitinkamai skiriasi ir jų kainos. Dedant metalines kapas kainos kiek mažesnės, tačiau labiau estetiški, permatomų dantų kapų pasirinkimai yra ir gerokai brangesni.

Pasikonsultuokite su klinikos ortodontais dėl efektyviausio dantų tiesinimo būdo priimtiniausia kaina. Išsirinkę reikiamas dantų kapas ir panešioję jas specialisto nurodytą laiką, jau iš karto matysite pirmuosius rezultatus, kurie tikrai pradžiugins.

Kreivus ir negražius dantis galėsite greitai pamiršti! Užsirašykite į odontologijos kliniką, kurioje patyrę gydytojai pasirūpins efektyviomis dantų tiesinimo procedūromis.