Paskelbtas Laisvalaikis

Ar reikia odines rankines derinti prie aprangos stiliaus?

Antradienis, 14 November 2023 10:21 Parašė 

Ne taip seniai vyriškų rankinių buvo galima įsigyti tik kelių modelių ir daugiausiai dviejų spalvų variantų. Spalvose dominavo juoda, o ekstravagantiškesniems vyrams – ruda. Šiandiena kiekvienas vyras turi platų pasirinkimą, renkantis odinę rankinę. Prieš nuspręsdami, kurią išsirinkti, turime apgalvoti, kam bus naudojamas konkretus rankinės modelis.

Darbui

Jeigu ieškote darbinio krepšio, kuriame norite sutalpinti pietus, piniginę, dokumentus ir į darbą nereikia neštis didelių formatų, verta pagalvoti apie mažesnį krepšio modelį. Mažesnis ir patogesnis krepšys puikiai tiks keliaujant į darbą ir neužims daug vietos. Paprastai mažesni krepšiai taip pat yra pigesni. Kalbant apie mažas rankines verta atkreipti dėmesį į kišenių skaičių. Kuo daugiau tuo geriau. Papildomos kišenės ir skyriai padės sutvarkyti rankinę.

Laisvalaikiui

Jei ieškote kasdieninio krepšio, vienas iš pagrindinių veiksnių, į kurį turėtumėte atkreipti dėmesį, yra jo išvaizda. Seniai praėjo laikai, kai vyriški krepšiai buvo naudojami tik mūsų aksesuarams nešioti. Esate vertinamas pagal tai, kaip jus mato kiti, todėl atminkite, kad rankinė, kurią nešiosite ant peties, yra jūsų stiliaus spinduliuotė ir daug pasako apie jus. Rankines verta priderinti prie progos ir pagal poreikius turėti bent kelias. Juk su džinsais ir languotais marškiniais galima nešioti vienokį, o jei dirbate su kostiumu, galite dėvėti ir kitokį rankinės modelį.

Įdomi tendencija – vyriškos rankinės iš sendintos odos. Aukšta tokio krepšio kokybė kartu su stora oda ir įdomiu dizainu yra labai gera idėja. Jei mėgstate labiau klasikinį stilių, verta investuoti į krepšį iš lygios grūdėtos odos. Tokia rankinė yra labai kokybiška ir visada madingo stiliaus, nepriklausomai nuo mados tendencijų.

Kitas aspektas, į kurį verta atkreipti dėmesį – spalvos. Dar visai neseniai „vienintelė teisinga“ spalva buvo juoda. Šiais laikais vyrai vis dažniau nusprendžia įsigyti įvairių rudų atspalvių odines rankines. Šios spalvos aksesuarai įdomiai papildo kiekvieno džentelmeno aprangą, suteikiant charakterį vyriškam stiliui.

Verta nepamiršti, kad renkantis tinkamą vyriškos odinės rankinės spalvą reikia laikytis trijų spalvų taisyklės – jei savo stiliuje pasirinksime derančių spalvų trejetą, jūsų įvaizdis atrodys stilingai, nebūdamas per daug spalvingas. Madingiausios vyriškų rankinių ant pečių spalvos šiuo metu yra šilti rudi ir konjako atspalviai, pilka ir tamsiai mėlyna. Tai, žinoma, nereiškia, kad klasikinė juoda spalva išeina iš mados.