Paskelbtas Aktualijos

„Continental“ kviečia prisijungti Jonavos gyventojus

Antradienis, 29 August 2023 10:02 Parašė 

Vokietijos pramonės gigantė bei viena didžiausių organizacijų pasaulyje “Continental” toliau plečiasi ir tęsia bendradarbiavimą su aplinkiniais regionais. Šiuo metu didelis dėmesys skiriamas Jonavaių miestui: šio miesto ir aplinkinių miestelių gyventojų susidomėjimas prisijungti prie kompanijos pastaruoju metu augo, o įmonė siūlo nemokamą transportą iš Jonavaių, priderintą prie darbo grafiko.

 Šiuo metu tarptautinėje įmonėje dirba apie 800 darbuotojų, dalis jų yra Jonavos miesto gyventojai.  “Pastebėjome, jog daugiausiai Jonaviečių prie mūsų prisijungė per rekomendacinę programą, kurioje esami mūsų darbuotojai patys rekomenduoja savo pažįstamus žmones. Tai didelis įvertinimas, kuris parodo, jog esami darbuotojai čia jaučiasi gerbiami, dirba stabiliai, todėl drąsiai prie komandos prisijungti rekomenduoja ir savo pažįstamiems”, - pasakoja bendrovės vadovas Shayan Ali. Plečiant gamybines patalpas, didėja ir gamybiniai pajėgumai, tad artimiausiais metais į gamybos komandą įmonė kvies prisijungti bent 300 naujų darbuotojų

“Continental” Lietuvoje buvo registruota 2017 m. spalio pradžioje. Gamykla, įsikūrusi Kauno LEZ, savo veiklą pradėjo vykdyti 2019 m. rudenį. Gamykloje gaminami automobilių elektronikos produktai saugumo, komforto bei autonominio vairavimo funkcijoms.

Su “Continental” į Lietuvą atėjusios pasaulinio lygio technologijos atnešė ir modernų požiūrį į darbą bei darbuotojus. Čia didelis dėmesys skiriamas vidinei kultūrai, pagarbiam tarpusavio bendravimui bei karjeros galimybėms. Vienas svarbiausių faktorių darbinantis į įmonę yra kandidato motyvacija. „Mūsų vizija – suteikti darbuotojams aiškią profesinio tobulėjimo viziją bei galimybes. Net ir tuos darbuotojus, kurie dirba mažiausiai specifinių žinių reikalaujantį darbą, mes apmokome, kad jie galėtų savarankiškai priimti sprendimus, suvoktų vykstančius procesus. Taip pat aktyviai bendradarbiaujame su mokymosi institucijomis. Pavyzdžiui, vystome pameistrystės programą, kurioje savo darbuotojams siūlome 30% darbo laiko praleisti besimokant, o su įgyta nauja kvalifikacija rinktis daugiau žinių reikalaujantį darbą bei kilti karjeros laiptais. Dėl šių priežasčių įmonės viduje vyksta gan sparti rotacija – darbuotojai kyla į aukštesnes pozicijas ir gali dirbti daugiau kvalifikuotą darbą“, – sakė bendrovės vadovas.

Įmonėje stengiamasi užtikrinti kuo geresnes darbo aplinkos sąlygas darbuotojams – siūlomas nemokamas transportas iki darbo vietos, motyvacinė priedų sistema, papildomas sveikatos draudimas, kuriuo galima naudotis savo asmeninėms reikmėms, taip pat draudimas nuo nelaimingų atsitikimų bei papildomos apmokamų atostogų dienos. Gamykloje taip pat įsikūręs modernus restoranas, kur tiekiamas aukštos kokybės maitinimas, įrengtos poilsio zonos, o lauke poilsiui įkurtas parkas bei sporto erdvė.

Elektronikos komponentų gamykloje dirba įvairių sričių specialistai, o šiuo metu daugiausia atvirų gamybinių linijų operatorių, paruošėjų, technikų, sandėlininkų pozicijų. Nors čia gaminami išmanūs elektronikos komponentai, komandoje sėkmingai dirba ir anksčiau prekybos, maisto ar kituose sektoriuose dirbę žmonės. Kandidatams reikalingas bendras kompiuterinis raštingumas, kruopštumas ir atsakingumas, noras mokytis ir tobulėti bei galimybė dirbti pamainomis. Įmonės vadovas taip pat dalijosi, jog ieškoma tokių žmonių, kurie atitiktų įmonės kultūrą.

Norintys įsidarbinti “Continental” kreipkitės į atrankų specialistę:

Tel.: +370 61265358

El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Daugiau informacijos apie šiuo metu atviras darbo pozicijas: https://jobs.continental.com/