Paskelbtas Renginiai

Vasaros šachmatų turnyras

Antradienis, 22 June 2021 10:37 Parašė 

Pagaliau sulaukėme dienos, kai vėl galėjome surengti šachmatų turnyrą. Po ilgo koronaviruso persekiojimo paskiepyti šachmatininkai susirinko į barą "Arma". Pasidžiaugę, pasikalbėję pradėjome žaidimą.

Buvo žaidžiama ratų sistema. Vienai partijai buvo pasirinktas 15 min. laikas. Žaidėjų buvo nedaug, tik šeši, bet patys atkakliausieji. Prasidėjo atkaklios kovos..

Geriausiai žaidė Jonas Venckas, surinkęs keturis taškus iš 5 galimų, vieną partiją pralaimėjęs Mariui Gliinskui. Dėl antros vietos varžėsi trys šachmatininkai: Aleksandras Loginovas, Erlandas Andrejevas ir Antanas Girčys, surinkę po 3 taškus. Nei pagal koeficientą, nei pagal tarpusavyje sužaistas partijas nepavyko nustatyti, kas iš jų stipriausias. Tuomet Aleksandras Loginovas džentelmeniškai pasitraukė iš trijulės varžybų. A. Girčys ir E. Andrejevas sėdo žaisti papildomą partiją po penkias minutes. Šią partiją ir antrą vietą laimėjo E.Andrejevas. A. Girčys liko trečias. Prizininkams buvo įteikti diplomai. Skirstėsi visi su gera nuotaika.

Kitą, Joninių turnyrą numatoma surengti birželio 26 d.

Esame dėkingi baro "Arma" Direktoriui ir darbuotojoms.

Bronislava Narakaitė