Paskelbtas Futbolas

„Klevo“ senjorai kovos dėl trečiosios vietos

Pirmadienis, 22 October 2018 08:22 Parašė 

Į pabaigą artėja 2018 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) senjorų (35+) čempionatas. Geriausios keturios komandos sužaidė pusfinalinius susitikimus ir jau paaiškėjo sezono finalininkės. Po pirmojo pusfinalinio mačo Gargžduose, sėkmingos galutinės baigties tikėjosi ir Jonavos „Klevo“ senjorai.

Nulinėmis lygiosiomis pabaigę pirmąją dvikovą, antrosiose rungtynėse Jonavos senjorai savo aikštelėje tikėjosi teigiamo rezultato ir vietos finale. Visgi, atsakomosiose rungtynėse „Klevo“ futbolininkai taip ir nerado galimybių pakovoti dėl pergalės. Po kelių grubių klaidų, pasinaudoję gargždiškiai pelnė du įvarčius.

Vilties pakeisti įvaikių eigą atsirado, kai varžovai savo baudos aikštelėje pažeidė taisykles ir teisėjas skyrė 11 m baudinį. Jį realizavo Denisas Šichranovas ir jonaviečiams atsirado galimybė pasivyti svečius. Mačo likimas buvo išspręstas, kai varžovai pelnė dar vieną įvartį. Paskutinę mačo minutę, po Virginijaus Nutauto pakelto kampinio, jau vartininko aikštelėje kamuolys atsidūrė prie Dainiaus Majausko kojų ir šis nepraleido progos pasižymėti. Mačas buvo pralaimėtas rezultatu 2:3 ir jonaviečiams ateinantį savaitgalį teks žaisti dėl trečiosios vietos.

Kitame pusfinalyje Alytaus „Dainavos senjorai“ Vilniuje sužaidė taikiai (2:2) su „Prelegentais“, kurie pateko į finalą, nes revanšinėse rungtynėse Alytuje šventė pergalę rezultatu 2:0.

Spalio 27 d., šeštadienį, nuo 13.00 val. Jonavos centriniame stadione vienu metu vyks abu finaliniai susitikimai. Dirbtinės dangos aikštelėje „Klevas“ dėl trečiosios vietos žais prieš „Dainavos senjorus“, o natūralios vejos aikštelėje dėl nugalėtojų vardų Vilniaus „Prelegentai“ susitiks su Gargždų vienuolike.

GYTIS RAMANAUSKAS