Paskelbtas Renginiai

„Štai aš visa darau nauja!“ (Apr 21, 5)

Ketvirtadienis, 18 January 2018 09:15 Parašė 

Bėga prabėga metai ir dienos. Pavasarį keičia vasara ir pan. Jau štai du su puse metų Paramos fondas ”Veneris” vykdo savo veiklą. Per tuos metus padėjome tikrai labai dideliam ratui žmonių suteikę paramą, bet nereikėtų pamiršti ir tų, kurie savo namus tvarkėsi ir džiaugėsi galėdami savo naudotą daiktą dovanoti antram gyvenimui.  Mes visi kartu ir esame Fondas. Juk imdamas, duodamas, reklamuodamas, patardamas, nukreipdamas TU jau darai konkretų darbą, kurio kaip tik reikėjo ir būtent TU buvai tam reikalingas!

Mąstau truputį filosofiškai: jeigu žmonės tik imtų, o niekas neduotų, ateitų diena, kai dovanoti daiktai išsibaigtų. Jeigu tik duotų, o niekas neimtų,  būtų stiprus perteklius. Jeigu nebūtų jokios reklamos, tai niekas ir nežinotų. Tad pažiūrėkite, kiek jūsų jau dalyvauja tam gerumo rate!

Paramos fondas “Veneris” veiklą vykdo jau du su puse metų, darbų eigoje sugrįžome prie pagrindinės įkūrimo minties: būti prieinamiems kasdienoje. Turėjome pavyzdžių ir pagal juos buvo įkurtas „Skruzdėliukas“.

2017 m. sausio 16 d. „Skruzdėliuko“ veiklą Kauno g. 4 palaimino kunigas Giedrius Maskolaitis (Jonavos šv. apašt. Jono parapija).

Tai štai! “Skruzdėliukas” jau švenčia pirmuosius metukus!

Kai virpančia ranka močiutė renkasi patalynę, kai nepasiturinti mamytė suranda buteliuką savo kūdikiui, kai liūdna, neturtingos šeimos mergaitė randa sau grandinėlę – svajonės pildosi!

Kadangi “Skruzdėliuko” veikla visiškai pasiteisino, mes vėl nesutelpame į turimas patalpas, tad šiais metais esame numatę  kurti visiškai naujus planus.

Ačiū Jums, kad esate su mumis ir ačiū už tai, kad palaikote naujas iniciatyvas!

Paramos fondo “Veneris” vadovė Jūratė Cvirkienė

 

Tel: 8 626 55212

Facebook: Paramos fondas Veneris

El.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

„Skruzdėliuko“ adresas: Jonava, Darbininkų g. 11 (dovanojamus daiktus galima palikti įnešus pro pirmąsias duris (bet būtina pranešti, kad jais tinkamai pasirūpintume)

„Skruzdėliukas“ (mažasis) įsikūręs Kauno g. 4, II a.

Paramos teikimui žmonės parašo laisvos formos prašymą