Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Pėsčiųjų žygis „MES“

Pirmadienis, 06 December 2021 15:54 Parašė 

Jonavoje šiais metais gruodžio 3-oji, Tarptautinė žmonių su negalia diena, buvo paminėta kitaip – pirmą kartą organizuotas pėsčiųjų žygis „MES“, kuriuo visuomenė buvo pakviesta jungtis ir pasakyti, kad kartu  AŠ ir TU – tai yra „MES“ – esame stiprūs! Siekiant mažinti socialinę atskirtį tarp neįgaliųjų ir negalios neturinčiųjų, saulėtą rytmetį MES visi kartu žygiavome gražiaisiais Jonavos miesto takais ir takeliais. Žygio metu visus lydėjo ir apie Jonavos miestą pasakojo Jonavos turizmo informacijos centro gidė Giedrė Kontrimė.

Mūsų palaikyti ir pasveikinti atvyko garbūs svečiai, tai LR Seimo nario Eugenijaus Sabučio padėjėja Audronė Bagdonavičienė, Jonavos r. savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Lineta Jakimavičienė, Jonavos r. savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Daiva Ūselienė, Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Jonavos viltis“ pirmininkė Olga Traskauskienė. Taip pat dėkojame renginio organizatoriams Jonavos kūno kultūros ir sporto centrui bei Jonavos turizmo informacijos centrui. Ačiū Jonavos policijos bendruomenės pareigūnėms, kad padėjo pasirūpinti žygeivių saugumu!

Nors mes visi skirtingi, tačiau praturtiname vieni kitus buvimu drauge, nes „Aš ir Tu – esame Mes“, juk bendrystė suteikia abipusio džiaugsmo, tvirtybės ir didžiulį troškimą tobulėti.

Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centras