Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Itin sėkmingas „Bonus“ klubo savaitgalis

Trečiadienis, 23 October 2019 11:25 Parašė 

Šis savaitgalis buvo itin sėkmingas „Bonus“ klubo šokėjams, kurie tapo nugalėtojais, prizininkais ir finalininkais Editos Daniūtės šokių studijos, pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) ir Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) organizuojamose tarptautinėsė varžybose „Editos taurė 2019“. 

Šokėjai atkakliai kovojo ir užėmė daug prizinių vietų. Vaikai E3 grupėje: Augustas Marocka ir Simona Jefimenkaitė pirmąją vietą, Gabrielius Mituzas ir Ema Kalpkaitė – antrąją vietą. 

Solo E3 Simona Jefimenkaitė užėmė pirmąja vietą. Vaikai E4 grupėje: Domantas Prūsaitis ir Viltė Naujokaitytė užėmė trečiąja vietą;Jaunučiai I E4 Benas Kulieša ir Saulė Pupinytė iš 22 dalyvavusių porų užėmė trečiąją vietą;Jauniai I E4 Justas Kondratavičius ir Miglė Mickaitė užėmė devintąją vietą;Jauniai I E6 Aleksandras Malanov Austėja Liškauskaitė  iš 22 dalyvavusių porų užėmė ketvirtąją vietą.

Dvi dienas trukusiose varžybose teisėjavo 15 užsienio teisėjų ir brigada iš Lietuvos, tame tarpe ir Klubo „Bonus“ treneris Sergejus Jefimenka. Sveikiname šauniuosius šokėjus, dalyvavusius ir puikiai pasirodžiusius aukščiausio lygio tarptautinėse varžybose.

Varžybose meistriškumą demonstravo pasaulio klasikinių šokių čempionai Edita ir Mirko Gozolli.Klubo

„Bonus“ inf.