Paskelbtas Sportas

„Faiterio“ sportininkų sėkmė

Pirmadienis, 14 November 2016 09:36 Parašė 

Savaitgalis savo pasirodymais vėl buvo sėkmingas sporto klubo „Faiteris“ (vadovas Arnoldas Lukošiūnas) sportininkams, kurie šiemet jau nebe pirmose savo varžybose pasidabina medaliais.

Kauno sporto klube „Tonusas“ vyko kovotojų varžybos „Snack King Cup“. Šiame tarptautiniame kikbokso K-1 turnyre dėl taurės varžėsi keturi Jonavos sporto klube „Faiteris“ besitreniruojantys sportininkai: Laurynas Makaveckas, Robertas Keršys, Denisas Fediuškinas ir Mantas Rimeika. Be mūsų šalies kovotojų grūmėsi ir svečiai iš Baltarusijos, o šios varžybos buvo tiesiogiai transliuojamos „Facebook“ socialinėje svetainėje.

Turnyrą SK „Faiteris“ atletai pradėjo labai sėkmingai ir po gražių kovų privertė pasiduoti savo varžovus. Pirmoje kovoje D. Fediuškinas jau pirmajame raunde pasiuntė varžovą į nokdauną. Po dviejų nokdaunų teisėjai varžovui jau nebeleido kovoti, ir Denisas šventė greitą pergalę.

Antrojoje turnyro kovoje vėl teko grumtis dar vienam Jonavos sporto klubo atstovui. L. Makaveckas taip pat dukart pasiuntė varžovą į nokdauną ir užsitikrino pergalę antrajame raunde.

Nespėjus treneriams atsikvėpti, po kelių kovų Arnoldas Lukošiūnas ir Matas Vaicekauskas jau vedė trečią savo klubo kovotoją R. Keršį į ringą. SK „Faiteris“ sportininkui jau anksčiau teko kovoti su šiuo varžovu, bet tąkart pajėgesnis buvo pastarasis. Jonavos atstovas siekė revanšo, ir Robertui prireikė viso labo 45 sek., kad pergalingai baigtų savo susitikimą.

Artėjant turnyro pabaigai, į ringą lipo paskutinis klubo atstovas M. Rimeika. Mantas susikovė su Lietuvos Muay Thai sąjungos „Vaikų ir jaunimo lygos“ nugalėtoju. Nors visiškai neseniai jonavietis tapo kudo turnyro nugalėtoju ir praėjusiais metais laimėjo visas kovas, šįkart sportininkui teko nuryti karčią piliulę – po trečio raundo teisėjai paskelbė varžovo pergalę.

Pasak SK „Faiterio“ vadovo A. Lukošiūno, klubo pasirodymą šiame turnyre vertina gana sėkmingu, nes trys kovotojai tapo nugalėtojais. Galima pasidžiaugti, kad klube auga ambicingas jaunimas, kuris nenori nusileisti ir yra ištroškęs pergalių. Jaunuoliai noriai dalyvauja varžybose, renka patirtį ir kelia savo meistriškumą. Tikimasi, kad po kelerių metų iš varžybose dalyvaujančių vaikų komandos išaugs kovinio sporto „žvaigždutės“, kurios garsins klubą, miestą, šalį ir save.

Gytis RAMANAUSKAS