Paskelbtas Sportas

Jonaviečių pergalės uostamiestyje

Pirmadienis, 14 November 2016 09:35 Parašė 
Pajėgiausias savo grupėje buvo ir nugalėtoju tapo jonavietis Justas Bradauskas Pajėgiausias savo grupėje buvo ir nugalėtoju tapo jonavietis Justas Bradauskas

Jau ne pirmi metai į Klaipėdą suvažiuoja karatistai iš įvairių šalies kampelių. Uostamiestyje ir šiemet vyko tradicinės kiokušin karatė Vakarų Lietuvos taurės varžybos. Karatė klubas „Okinava“ sukvietė 10 klubų, varžybose grūmėsi net 250 įvairaus amžiaus sportininkų.

Šiose taurės varžybose savo pajėgumą demonstravo ir Jonavos sporto klubo „Kumite“ atletai. Valdo Braslausko ir Alfredo Jakšto treniruojami sportininkai vėl galėjo pasidžiaugti savo rezultatais ir iškovotomis prizinėmis vietomis. Ant trečios vietos laiptelio užlipo Žygimantas Slukinas ir Gediminas Cvykas. Bronzos medalį iškovojo ir suaugusiųjų grupėje iki 80 kg dalyvavęs Osvaldas Balčius.

Trys Jonavos sportininkai savo kovas pralaimėjo tik finale. Antrų vietų laimėtojais tapo Mantvydas Stasiukonis, Nikita ir Michail Mitiulinai.

Sporto klubo „Kumite“ du atletai užlipo ir ant aukščiausio apdovanojimo laiptelio. Vaikų grupėje iki 30 kg nugalėtoju tapo Markas Kuznecovas, suaugusiųjų grupėje – iki 90 kg besivaržęs Justas Bradauskas.

Gytis RAMANAUSKAS