Paskelbtas Aktualijos

Mokymai „Mokesčių pakeitimai nuo 2023 m. ir finansinė atskaitomybė už 2022 m.“

Ketvirtadienis, 13 April 2023 14:49 Parašė 

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su UAB „BDO auditas ir apskaita“ maloniai kviečia dalyvauti mokymuose „Mokesčių pakeitimai nuo 2023 m. ir finansinė atskaitomybė už 2022 m.“                                                                                                                                                            

Šių mokymų metu aptarsime  naujausius mokesčių įstatymų, teisinių aktų bei verslo apskaitos standartų pakeitimus, svarbius kiekvienam verslo subjektui, ruošiančiam finansinės atskaitomybės sudarymą ir apskaitą.  Aptarsime LR Finansinės apskaitos įstatymą, mokesčių apskaičiavimo bei deklaravimo naujoves,   PVM įstatymo bei ES reglamentų  pasikeitimus , mokesčių administravimo naujoves,  mokesčių    įstatymus, įskaitant GPM, VSDFV įmokas,  atsakysime į aktualius klausimus, diskutuosime.

Seminaras skirtas įmonių buhalteriams, finansininkams.

Darbotvarkė:

10:00 val. Mokymų pradžia

11:45 -12.00 val. Pertraukėlė

13:30 val. Pabaiga

Seminaro lektorius:

UAB „BDO auditas ir apskaita“ apskaitos paslaugų vadovė, partnerė  Jurgita Čepulienė, dirbanti  personalo ir darbo užmokesčio srityje jau daugiau nei 20 metų, nuolat konsultuoja klientus mokesčių, apskaitos ir darbo užmokesčio klausimais, diegia informacinę personalo ir darbo užmokesčio sistemą, veda mokymus darbo apskaitos ir mokesčių temomis, yra Verslo žinių akademijos konferencijų pranešėja.

Seminaras vyks įmonėje UAB Baldai jums, Fabriko g. 3, Jonava, LT-55111 , II aukšto salėje .

KPPAR nariams, sumokėjusiems nario mokestį, 1 dalyviui  mokymai  nemokami. Dalyviams e-paštu bus atsiųsta seminaro medžiaga.

Kitoms įmonėms, organizacijoms ar fiziniams asmenims – 50 Eur. PVM neskaičiuojamas pagal PVM įst.22 straipsnio 1 dalį.

Registracija privaloma, užsiregistravusiems dalyviams bus  išduoti  dalyvio pažymėjimai.  

Informacija suteikiama  telefonu 8-679 74343

Jūsų registraciją patvirtinsime apmokėjus  išankstinio apmokėjimo s-tą. Prašome dalyvio mokestį pervesti į Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų sąskaitą (įmonės kodas 110068545, a/s LT987044060003105244 AB SEB bankas). Sąskaita faktūra Jums bus atsiųsta nurodytu e-paštu seminaro dieną.

 

REGISTRACIJA Į RENGINĮ