Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavos klubo vadovams ir fanams – mero padėkos

Pirmadienis, 27 February 2023 14:13 Parašė 

Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius padėkojo Jonavos „CBet“ krepšinio klubo vadovams už iškovotą antrąją vietą Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Pirmadienį savivaldybėje lankėsi klubo vadovas Vaidas Vaškevičius ir komandos treneris Virginijus Šeškus, kurie į susitikimą su meru atsinešė Šiauliuose iškovotą sidabrinę taurę.

„Dėkoju Jonavos klubui už nepamirštamą savaitgalį, kurį mes, jonaviečiai, praleidome arba Šiaulių arenoje, arba prilipę prie televizijos ekranų. Ačiū jums ne tik už gražias emocijas, bet ir Jonavos vardo garsinimą“, - dėkojo M. Sinkevičius.

Atskirą padėką meras perdavė Jonavos klubo sirgaliams, kurie jau ne pirmą sezoną ištikimi savo miesto komandai, gausiai užpildo Jonavos arenos tribūnas, keliauja į rungtynes kituose miestuose.

Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto metu Jonavos fanai ypač aistringai palaikė komandą Šiaulių arenoje.

Lietuvos krepšinio lygos duomenimis, KMT finalo ketvertas buvo žiūrimiausias šio turnyro istorijoje: 811 tūkst. žiūrovų bent trumpam buvo įsijungę pusfinalių ar finalo rungtynes, kurias transliavo LRT televizija.

Daugiausiai žiūrovų pritraukė finalinės rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Jonavos „CBet“ (reitingas siekė 8,1 proc.). Bent trumpam finalą įsijungė apie 538 tūkst. žiūrovų.