Jonavos rajono pareigūnai aiškinasi, kas norėjo pasinaudoti svetimais dokumentais

Penktadienis, 28 January 2022 15:06 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Jonavos rajono policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl svetimo dokumento panaudojimo, kuomet, praėjusių metų spalio 23 d. apie 11.00 val. atvykus į vieną iš Jonavos gydymo įstaigų, esančių Žeimių g., asmuo norėjo pasiskiepyti COVID-19 vakcina, tačiau sveikatos įstaigos darbuotojams pateikė ne savo asmens dokumentus. Supratus, kad gydymo įstaigos personalo pergudrauti nepavyks, asmuo iš įstaigos pasišalino. Tyrimo metu išsiaiškinta, kad tokia situacija fiksuota ir spalio 8 d. – tuomet vyras pateikė taip pat ne savo asmens dokumentus.

Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariatą telefonais 8 700 63 329; 8 670 45 046 arba rašyti el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 302 str. 1 d. už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo sk. prokurorai.

Kauno apskr. VPK informacija