Paskelbtas Sveikata

Kas yra estetinis plombavimas ?

Trečiadienis, 14 September 2022 08:47 Parašė 

Žmonės domisi kas yra danties estetinio plombavimo  sistema tai yra  metodas atkurti žmogaus danties struktūrą naudojant specialias medžiagas. Estetinis plombavimas  iš specialisto reikalauja tikslumo atkuriant dantis.
Jei jūs nepatenkinti savo danties formomis, spalva bendrai išvaizda tai yra tinkamiausias sprendimas. Neteisinga galvoti, kad estetinio plombavimo metu atkuriama tik danties estetika, atkuriama daug daugiau įskaitant sąkandį bei kramtymo funkcijas.

Eestetinis plombavimas privalumai

Patobulinta išvaizda

Žinoma, geresnė išvaizda turi privalumų. Pagerėjusi išvaizda padeda mums geriau jaustis. Tai turi daug privalumų, pradedant bendravimu su kitais ir baigiant mūsų pačių savivertės jausmu. Jei dėmėti ir pakitusios spalvos dantys trukdo mums šypsotis, tuomet logiška, kad langetės ir dantų balinimas išsprendžia šią problemą. Yra posakis, kad niekada negauname antros galimybės susidaryti pirmąjį įspūdį. Negalima nuvertinti galimybės parodyti visą savo šypseną, kai su kuo nors susitinkame, nesvarbu, ar tai būtų darbo pokalbis, ar pirmas pasimatymas.

Didesnis pasitikėjimas savimi

Pagerėjusio pasitikėjimo savimi naudą nėra lengva išmatuoti. Mūsų savivertė turi įtakos visiems mūsų gyvenimo aspektams - nuo asmeninių santykių iki profesinės karjeros. Norime šypsotis viduje, bet norime, kad ta šypsena atsispindėtų ir išorėje. Kosmetinės odontologijos procedūros, pavyzdžiui, dantų klijavimas, pagerina nuskilusių ar sutrūkinėjusių dantų išvaizdą, o tai savo ruožtu didina pasitikėjimą savimi.

Estetinis plombavimas padeda pagerinti mitybą

Netekus danties sunku kramtyti kai kurių rūšių maistą. Kelių trūkstamų dantų turėjimas daro didelę įtaką mūsų valgymo būdui. Nelygus sąkandis gali trukdyti mums tinkamai kramtyti, o tai apsunkina virškinimą. Dantų problemos, kurios atrodo nedidelės, gali turėti įtakos visam mūsų kasdieniam maisto suvartojimui. Sveika mityba gerina ne tik fizinę, bet ir psichinę sveikatą. Kosmetinės odontologijos procedūros, pavyzdžiui, dantų inkrustacijos ir onkrustacijos, padeda sustiprinti sąkandį, kad geriau kramtytume maistą.

Geresnė dantų sveikata

Kosmetinės odontologijos gydymas ne tik pagerina mūsų išvaizdą, bet ir apsaugo nuo dantų problemų ateityje. Dantų vainikėliai apsaugo pažeistus dantis nuo tolesnio gedimo. Dantų implantai apsaugo dantenas ir kaulą nuo pažeidimų. Kosmetinė odontologija kartu su tinkama burnos higiena ir reguliariais dantų patikrinimais pagerina bendrą burnos sveikatą.

Geresnė finansinė perspektyva

Profilaktinė dantų priežiūra - tai siekis išvengti problemų ateityje. Be to, išvengiant brangių odontologinių procedūrų sutaupoma pinigų. Dantų implantai apsaugo kaulinį ir dantenų audinį ir neleidžia dantims pasislinkti. Nekontroliuojama tai gali sukelti didesnių problemų.

Geresnė dantenų sveikata

Tiesius dantis lengviau valyti, o švarūs dantys palaiko sveikas dantenas. Kita vertus, kreivus ar suspaustus dantis sunku išvalyti, o dėl to atsirandantis dantų ėduonis sukelia dantenų ligas. Tai svarbu, nes dantenų ligos dažnai lemia dantų netekimą vėlesniame amžiuje.

Daugiau šypsenos

Galiausiai, tai, kas akivaizdu - puiki šypsena. Jei jūsų šypsena patrauklesnė, tikėtina, kad daugiau šypsositės. O kai šypsotės, stimuliuojate veido nervus, kurie iš tikrųjų padeda jaustis laimingesniems. Daugybe tyrimų nustatyta, kad turint gražesnę šypseną, daugiau šypsomasi. Daugiau šypsenų lemia mažesnį stresą - tai nuostabi nauda!

Geresnė bendra sveikata

Stebina, bet tai tiesa. Tiesius dantis lengviau valyti, o tai reiškia, kad mažiau dantų ėduonies. Viskas, ką galite padaryti, kad išvengtumėte dantų ėduonies, yra naudinga jūsų sveikatai. Dantų ėduonis sukelia dantenų ligas, kurios yra susijusios su širdies ligomis, diabetu, reumatoidiniu artritu ir kitomis rimtomis sveikatos problemomis.Tai tik keletas privalumų fėl, kurių estetinis plombavimas juns padės.