Paskelbtas Sveikata

Koks geriausias masažo aliejus masažo terapijai?

Penktadienis, 01 July 2022 10:28 Parašė 
Rekomenduojamas masažinis aliejus iš salonams.eu Rekomenduojamas masažinis aliejus iš salonams.eu

Varginanti ir alinanti diena gali pakenkti jūsų psichologinei ir fiziologinei savijautai. Ji gali palaužti jūsų dvasią ir palikti jus išsekusius. Kai kurie žmonės dienos pabaigoje nusprendžia atsiduoti savo guodžiančiai lovai. Tačiau tai ne vienintelė galimybė, kurią turite.

Kodėl turėtumėte į savo kasdienę rutiną įtraukti masažinius aliejus?

Masažinis aliejus gali greitai suminkštinti jūsų odą ir padėti atrodyti jaunatviškai. Negalite atsitiktinai pasirinkti bet kokio masažinio aliejaus savo kasdienei rutinai. Skirtingi aliejai suteikia skirtingas galimybes ir naudą. Todėl tik nuo jūsų priklauso, kokį masažo aliejų pasirinkti, atsižvelgiant į aplinkybes ir pageidavimus.

Į savo kasdienę rutiną galite įtraukti skirtingus masažo aliejus ir ilgą laiką išlaikyti gaivią bei jaunatvišką odą. Šie aliejai pasižymi atitinkamomis drėkinamosiomis savybėmis. Be to, šie aliejai gali padėti apsaugoti odą nuo kenksmingų UV spindulių, kai esate viešumoje.

Kokosų aliejaus nauda masažo metu

Kokosų aliejus dažniausiai siejamas su maisto gaminimo receptais ir gydomosiomis terapijomis. Taip pat manoma, kad jis yra tankiausias ir riebiausias žmonijai žinomas aliejus. Tačiau kokosų aliejus yra visiškai priešingas. Tikruoju pavidalu kokosų aliejus yra neriebus ir lengvesnis už kitus aliejus. Jis greitai įsigeria į odą. Profesionalūs masažo terapeutai šį aliejų naudoja masažams, kuriems reikia trumpesnių judesių ir tikslingų sričių.

Frakcionuotame kokosų aliejuje gausu vidutinės grandinės riebalų rūgščių. Taigi, tai stabilus masažo aliejus, kuris gali suteikti daug naudos jūsų kasdienei rutinai. Oda greitai sugeria šį aliejų ir jis užtikrina didesnį drėgmės sulaikymą. Štai kodėl gamintojai dažnai naudoja kokosų aliejų kaip pagrindinį odos drėkiklių ingredientą. Jis užtikrina aukštą drėgmės sulaikymo lygį.

Be to, kokosų aliejus idealiai tinka įvairiems kserozės lygiams gydyti. Antibakterinės ir antioksidacinės savybės padeda atkurti odos barjerą. Be to, kokosų aliejuje esantys sotieji riebalai taip pat kovoja su bet kokiais senėjimo požymiais.

Įtraukę šį aliejų į savo kasdienę rutiną, galite atrodyti gaiviau ir jauniau. Į kokosų aliejų taip pat galite įmaišyti eterinių aliejų ir naudoti šį derinį, kad oda būtų gerai sudrėkinta ir atrodytų jaunatviškai.

Avokadų aliejaus nauda atliekant kūno masažą

Kiek kartų girdėjote žmones kalbant apie avokadų aliejaus naudą? Ar žinojote, kad avokadų aliejus yra šalto spaudimo žalias aliejus, gaunamas iš avokadų? Avokadų aliejus yra ne tik galingas kūno masažo aliejus, bet ir gana sunkus.

Profesionalūs masažo terapeutai, prieš naudodami šį aliejų masažui, dažnai jį sumaišo su kitais lengvesniais produktais. Turėtumėte žinoti, kad šiame aliejuje yra natūralaus latekso. Taigi, jei esate alergiški lateksui ar kitiems latekso variantams, šis aliejus jums netinka. Avokadų aliejus taip pat žinomas kaip pagrindinių maistinių medžiagų ir galingų vitaminų jėgainė. Šiame aliejuje yra:

  • Linolo rūgšties
  • beta karotino
  • A ir E vitaminų
  • oleino rūgšties

Todėl avokadų aliejus pasižymi daugybe priešuždegiminių savybių, kurios gali padėti kovoti su senėjimo požymiais, pavyzdžiui, raukšlėmis ir strijomis. Avokadų aliejus pasižymi priešuždegiminėmis ir senėjimą stabdančiomis savybėmis. Ekspertai mano, kad šis aliejus skatina odos regeneraciją ir padeda sulėtinti bet kokius senėjimo požymius.

Be to, šis aliejus taip pat padeda sustiprinti kolageno sintezę jūsų organizme. Taigi, jis gali padėti bendram jūsų odos elastingumui. Tai gali padėti sumažinti odai tenkantį stresą po varginančios dienos, todėl ilgai išliksite jaunatviški.

Saulėgrąžų aliejaus nauda masažo metu

Saulėgrąžų aliejus dažnai vadinamas geriausiu masažo aliejumi, ir teisingai. Šis masažo aliejus suteikia daugybę privalumų. Šis aliejus pasižymi masažui naudingomis savybėmis. Tačiau turėtumėte žinoti, kad saulėgrąžų aliejus genda greičiau nei kiti variantai. Taigi, jei norite šį aliejų įtraukti į savo kasdienę rutiną, turėtumėte jį įsigyti nedideliais kiekiais.