Paskelbtas Sveikata

Kaip nepasiklysti papildų grožiui gausybėje?

Pirmadienis, 28 March 2022 12:14 Parašė 

Grožio puoselėjimas buvo aktualus visais laikais. Ypač dailiosios lyties atstovėms. Džiugina tai, jog šio proceso  samprata šiek tiek plečiasi ir tobulėja. Tai reiškia, jog imame suvokti – vien dekoratyvine kosmetika ar veido kaukėmis grožio neišsaugosime. Organizmą ir kūną labai pravartu puošti iš vidaus. Apie ką kalbame? Tai – maisto papildai: plaukams, odai, nagams ir kt. Šių produktų pavadinimų šiandieninėje  rinkoje galima rasti pačių įvairiausių. Paminėsime vieną geriausiai vertinamų ir vis labiau mėgstamą pačių  klientų – Silicea. Šiek tiek plačiau apie tai.

Silicea produktų nauda jūsų organizmui

Silicea produktų grožiui nauda jau įrodyta seniai. Jie padeda aprūpinti  organizmą svarbiais elementais ir palaikyti ne  grožį, bet gerą bendrą savijautą. Dažniausiai šie maisto papildai parduodami gelio forma  yra labai patogūs naudoti.

Daugybės  rinkoje siūlomų polivitaminų ir mikroelementų sudėtiniai komponentai būna nesuderinami tarpusavyje, trukdo vienas kito pasisavinimui. Jie  konkuruoja tarpusavyje, ir vieno pagausėjimas gali lemti kito mikroelemento trūkumą. Silicea geliai pasižymi priešingomis savybėmis. Šiuose produktuose gausu trijų labai svarbių elementų: silicio, biotino ir seleno. Mes išskirsime privalumus, kuriuos įvardija Silicea maisto papildų vartotojai ir profesionalūs grožio puoselėjimo specialistai:

  • Silicis savo paplitimu žemėje nusileidžia tik deguoniui. Tai įrodo didelę šio elemento svarbą gyvam organizmui. Beje, silicis – visiškai natūrali gamtinė medžiaga.
  • Biotinas – nepamainoma medžiaga palaikyti idealiai plaukų ir odos būklei.
  • Selenas didžiausią naudą duoda plaukų ir nagų sveikai išvaizdai.

Visos šios medžiagos,  prasiskverbusios per žarnyno sieneles, patenka į kraujotaką ir į kiekvieną ląstelę. Jums teliks džiaugtis savo puikia savijauta ir išvaizda.

Kodėl svarbu naudoti papildus plaukams, odai ir nagams

Dažnam jaunam žmogui tiesiog net neateina į galvą mintis, jog jo išvaizdoje kažkas labai pasikeis ir žvilgantys plaukai taps ne tokie patrauklūs, odoje rasis raukšlių, o lūžinėjantys nagai neleis džiaugtis nepriekaištingu manikiūru. Deja, bėgant metams, veikiant įvairiems išoriniams poveikiams ir sveikatos negalavimams, išvaizda ima kisti. Todėl labai svarbu savo plaukais, oda ir nagais pasirūpinti dar jaunystėje. Patikėkite, jūsų kūnas jums už tai atsidėkos. Solidesnio amžiaus žmogus,  besipuikuojantis sveika ir lygia oda, vešliais plaukais – gyvas įrodymas, jog buvo parodyta pagarba ir rūpestis savo kūnui dar nuo jaunų dienų. Be to, tai įtakoja ne tik išvaizdą, bet ir sveikatą. Ir ne tik fizinę. Juk ne be reikalo sakoma, jog sveikame kūne – sveika siela. Todėl pasirūpinkite ir savo emociniu grožiu.