Paskelbtas Aktualijos

Jonavos gyventojams – puiki galimybė prisijungti prie „Bitės“ komandos

Šeštadienis, 10 December 2016 07:37 Parašė 

Mobiliojo ryšio bendrovės „Bitė“ Klientų aptarnavimo centre Ukmergėje jau sėkmingai įsitvirtino kelios dešimtys įvairaus amžiaus darbuotojų, atvykstančių ne tik iš pačios Ukmergės, bet ir netoliese esančių miestų – Jonavos, Molėtų ar Širvintų. Vienas geidžiamiausių darbdavių Lietuvoje ir toliau ieško naujų komandos narių, kurie atsilieptų į klientų skambučius, atsakytų į klausimus, padėtų spręsti problemas ir parduotų paslaugas.

Šiandieną Ukmergėje esančiame „Bitės“ Klientų aptarnavimo centre darbuojasi jau 40-ties žmonių komanda, kuri mielai priimtų dar daugiau kolegų iš Jonavos.

Laukia naujų kolegų iš Jonavos

Jurgita Vilkelytė, „Bitės“ Klientų aptarnavimo centro vadovė, pastebi, kad jei kandidatas trykšta noru prisijungti prie „Bitės“ komandos ir atitinka visus reikalavimus, didelio skirtumo nėra, kur jis gyvena: „Tarp Ukmergės ir Jonavos – vos pusvalandis kelio, tad kelionė tikrai neprailgs. Kompensuosime kuro sąnaudas ar autobuso bilietų kainą, nes laikomės principo savo darbuotojais, kaip ir klientais, rūpintis labiau.“

Be to, būsimiems kolegoms, turintiems mažamečių vaikų, „Bitė“ taip pat siūlo sprendimą – galimybę pasinaudoti vaikų kambariu, „Bitės“ įkurtu čia pat. Profesionali auklė rūpinasi vaikais ir užima juos, kol tėveliai dirba, o atsiradus laisvai minutei visada galima aplankyti atžalą ir pasižiūrėti, ką gražaus veikia.

Laimingas klientas tik tada, kai laimingas darbuotojas

Tarp kitų mobiliojo ryšio bendrovių „Bitė“ siekia išsiskirti ypatingu dėmesiu klientams. „Kiekvienoje situacijoje pirmiausia klausiame, kokią naudą suteiksime mūsų klientams, kaip juos padaryti laimingais, – pasakoja J. Vilkelytė. – Laikomės paprastos filosofijos – tik laimingi ir nuoširdžiai besišypsantys darbuotojai gali greitai padėti klientams. Todėl mūsų darbuotojų gera savijauta mums labai svarbi.“

Pasak J. Vilkelytės, prisijungdami prie Ukmergėje esančio Klientų aptarnavimo centro, naujieji komandos nariai kartu prisijungia ir prie didelės tarptautinės įmonės, skiriančios darbuotojams ypatingą dėmesį. Jie gali pagal savo norus papuošti darbo erdvę, laisvą akimirką papramogauti su žaidimų kompiuterio pulteliu rankose ar pasistiprinti jaukioje virtuvėlėje. Visi darbuojasi pagal lankstų, keturių pamainų darbo grafiką, tad galima suderinti ir šeimos, ir darbo poreikius. Jei kurią dieną darbuotojas negali dirbti, į jo poreikius visuomet atsižvelgiama. Be to, bendrovė itin rūpinasi vidine kultūra – rengia įvairias šventes, mokymus, o esant progoms pakviečia vakarienės su bendradarbiais.

Kartu su vidine kultūra, taip pat svarbus ir darbo užmokestis. Kaip sako J. Vilkelytė, Ukmergėje Klientų aptarnavimo centro darbuotojai gauna konkurencingą atlygį, o gerai dirbantys kas tris mėnesius turi galimybę būti paskatinti papildomai. Kad darbuotojai nuolat tobulėtų ir sektų rinkos naujienas, jiems rengiami mokymai ir žinių patikrinimai, vertinama pokalbių kokybė, taip pat klientų atsiliepimai ir pardavimų rezultatai.

„Visi dirbantys „Bitėje“ taip pat papildomai apdrausti sveikatos ir kelionių draudimu. Be to, naują darbuotoją pirmiausia apmokome, supažindiname su paslaugomis ir produktais, ir darbo pradžioje visuomet šalia būna pasiruošęs padėti kolega. Taip pat kiekvienam suteikiame ir išmanųjį telefoną su neribotais planais“, – pasakoja J. Vilkelytė.

Ieško darbuotojų, pasirengusių išklausyti ir padėti klientams

„Mūsų lūkesčiai darbuotojams – gebėjimas atidžiai ir nuoširdžiai rūpintis klientais, padėti jiems spręsti iškilusias problemas, noras tobulėti. Ieškome žmonių, kurie domisi technologijomis. Taip pat bus privalumas, jei dar galės susikalbėti anglų arba rusų kalbomis. Pastebėjome, kad šiame darbe geriausiai sekasi pozityviai mąstantiems žmonėms, ieškantiems sprendimų bet kurioje situacijoje ir siekiančių, kad kas kartą pabendravęs klientas liktų patenkintas ir laimingas“, – pagrindinius reikalavimus apibūdina specialistė.

Kaip teigia Klientų aptarnavimo centro vadovė, norintys išbandyti savo jėgas „Bitėje“ kviečiami apsilankyti bendrovės tinklalapio „Karjeros“ skiltyje (www.bite.lt/lt/apie/karjera) ir siųsti laišką adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.