Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Senjorų futbolo klubo „Klevas“ vakaronėje – dovanų gausa

Pirmadienis, 21 November 2016 16:10 Parašė 

Pasibaigusiame 2016 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) senjorų futbolo čempionate vėl ant aukščiausių pakylų lipo Jonavos „Klevo“ komanda. Jonavos futbolo senjorai šiemet vėl įrodė, kad yra pajėgiausi ne tik Aukštaitijos regione, bet po finalinio mačo Alytuje - stipriausi ir šalies pirmenybėse.

Nors pačių aukščiausių apdovanojimų Jonavos futbolo senjorai dar laukia, tačiau prieš kelias dienas futbolininkai sulaukė pirmosios vietos medalių už laimėjimus Aukštaitijos regione. Jų pasveikinti atvyko senjorų futbolo čempionato organizatorius Aukštaitijos regione Saulius Karka.

„Visą komandą norėčiau pasveikinti su nuostabiu pasirodymu. Tikrai širdyje ne nemaniau, kad galite nugalėti ir tapti pajėgiausiais šiose pirmenybėse, nes tikrai pakankamai kitos komandos pagal savo sudėtis buvo sukomplektuota vos ne šalies rinktinės pagrindu, - šventinės vakaronės metu kalbėjo S. Karka. – Visgi, jūs buvote išradingi, buvote protingi ir principingi bei žmogiški tada, kada reikėjo.

Tą vakarą vadovams, žaidėjams buvo daug padėkų ir apdovanojimų. Su tikiu laimėjimu sveikino Kūno kultūros ir sporto centro direktorė Regina Stupurienė, kuri pasveikino ne tik „Klevo“ komandos vadovus Algirdą Ramoną ir Saulių Skorupską, bet ir Virginijų Nutautą, Darių Regelskį, Jevgenijų Medvedevą, Irmantą Kovalenko, Robertą Poškų.

Kartu su šiais žaidėjais Aukštaitijos regiono pirmosios vietos medaliais pasidabino „Klevo“ klubo prezidentas Arūnas Rimkus, žaidėjai: Paulius Vizbaras, Marius Regelskis, Marius Bezykornovas, Ruslanas Fiodorovas, Virmantas Sakalauskas, Viktoras Sebežiovas, Denis Šichranov, Egidijus Sipavičius, Dainius Bisigirskas, Gediminas Perednis, Linas Korsakas, Saulius Bradauskas, Tadas Papečkys, Svajūnas Černiauskas, Dainius Tumėnas, Gytis Janonis, Arūnas Antanavičius, Paulius Kvedaravičius, Dainius Vilkaitis, Audrius Vasiliauskas, Saulius Čėsna, Skaidrius ir Dainius Stankevičiai.

Padėka nuo klubo įteikta R. Stupurienei, komandos geriausio vartininko prizas atiteko I. Kovalenkai, geriausio gynėjo – P. Vizbarui, perspektyviausio žaidėjo – P. Kvedaravičiui, rezultatyviausio – R. Poškui, universaliausio – G. Janoniui.

Už ilgametį nuoširdų darbą, visokeriopą paramą bei didžiulį indėlį į klubo veiklą padėkomis apdovanoti V. Sakalauskas, S. Skorupskas bei A. Ramonas.

Gytis RAMANAUSKAS