Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Draugiškame mače „Lietavos“ futbolininkai susirungė su gimnazistais

Pirmadienis, 26 September 2016 08:37 Parašė 

Jonavos „Lietavos“ žaidėjai „SMScredit.lt A lygos“ pertraukos metu pasitikrino savo jėgas rungdamiesi su miesto Jeronimo Ralio gimnazijos auklėtiniais. Rugsėjo 23 d. neseniai atidarytoje dirbtinės dangos aikštėje įvyko „Lietavos“ ir moksleivių draugiškos rungtynės.

Abi ekipos kovojo dėl pirmą kartą įsteigtos J. Ralio gimnazijos direktoriaus Arūno Rimkaus vardo taurės. Vienas ištikimiausių klubo gerbėjų, palaikantis „Lietavą“ jau ne vieną dešimtmetį, tikisi, kad draugiškas turnyras taps tradicija ir padės populiarinti futbolą tarp vaikų.

„Mūsų mokyklą baigė daug dabartinių klubo žaidėjų, tarp kurių Arnas Paškevičius, Marius Ganusauskas ir daugelis kitų. Be to, nemažai moksleivių šiuo metu atstovauja „Lietavos B“ klubui. Aš taip pat jau daugelį metų palaikau Jonavos klubą ir stengiuosi nepraleisti nė vienerių rungtynių. Norime savo mokyklos auklėtinius sudominti futbolu, supažindinti su miesto reprezentacine komanda ir, žinoma, paskatinti palaikyti „Lietavos“ klubą“, – kalbėjo A. Rimkus.

Po gana atkaklios kovos pergalę 6:4 šventė „Lietavos“ žaidėjai, kuriems ir atiteko pirmoji A. Rimkaus taurė. J. Ralio gimnazijos absolventas Marius Ganusauskas džiaugėsi galimybe sužaisti su buvusios mokyklos auklėtiniais.

„Aš esu baigęs šią mokyklą, tad buvo labai smagu sužaisti su jaunaisiais raliečiais. Rungtynės praėjo sklandžiai ir linksmai, laimėjome. Matėsi, kad jaunimas labai stengiasi, yra techniškas, tačiau dar šiek tiek trūksta patirties. Visi jaunuoliai lanko futbolo treniruotes, tačiau į rungtynes susirinko skirtingų amžiaus grupių vaikinai, gal dėl to jiems šiandien trūko susižaidimo. Tačiau jų palaikyti atėjo daug klasės draugų, matyti, kad ši mokykla tikrai myli futbolą, o tai mus labai džiugina“, – apie renginį pasakojo „Lietavos“ žaidėjas M. Ganusauskas.

Klubo atstovai pakvietė gimnazistus apsilankyti artimiausiose komandos rungtynėse Jonavoje, kurios įvyks spalio 16 d. Tada „Lietava“ kovos su Kauno „Stumbru“.

fklietava.lt informacija