Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Kviečia Mažoji knygų mugė

Penktadienis, 23 September 2016 10:18 Parašė 

Rugsėjo 28 d. (trečiadienį) Jonavos viešojoje bibliotekoje arba, esant palankiam orui, bibliotekos Knygų terasoje vyks naujausių knygų pristatymai, įdomūs ir turiningi susitikimai su jų autoriais.

PROGRAMA:

11–18 val. – Mažoji knygų mugė, kurioje dalyvaus leidyklos: „Algarvė“, „Andrena“, „Baltos lankos“, „Charibdė“, „Gelmės“, „Gimtasis žodis“, „Kalendorius“, Mokslo ir enciklopedijų ir leidybos centras, Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, „Naujoji Romuva“, „Raidynėlis“, „Rotas“, „Slinktys“, „Žara“, „Žuvėdra“;

11 val. – mugės atidarymas;

12 val. – susitikimas su vaikų rašytoju Tomu Dirgėla ir jo naująja knyga „Domas ir Tomas. Dingusios šluotos byla“. Susitikime taip pat dalyvaus kultūrininkas Juozas Žitkauskas;

15 val. – diskusija „1918–1935, 1990–2016. Lietuvos istorijos paralelės žurnalisto žvilgsniu“. Dalyvaus žurnalistas Aras Lukšas ir dr. Ramūnas Čičelis.

Bus pristatyta A. Lukšo knyga „Laisvės istorijos mozaika“ (išleido „Lietuvos žinios“);

17 val. – vakaras su kultūros žurnalu „Naujoji Romuva“ bei jo bičiuliais ir autoriais. Dalyvaus „Naujosios Romuvos“ vyr. redaktorius, dr. Andrius Konickis, filosofas, Vydūno draugijos garbės pirmininkas, prof. Vacys Bagdonavičius, poetai Mantas Balakauskas, Juozas Žitkauskas, bardas, S. Mykolaičio premijos laureatas Kristijonas Ribaitis ir kiti.

Renginio organizatoriai