Paskelbtas Futbolas

„Lietava“ neteko dar vieno lyderio

Penktadienis, 16 September 2016 09:24 Parašė 

„SMScredit.lt A lygos“ sezonui einant į pabaigą, Jonavos „Lietavos“ žaidėjų suolą retina traumos. Lygos debiutantai praėjusią savaitę iki sezono pabaigos neteko puolėjo Lauryno Stonkaus, o nuo šiol turės verstis ir be Tautvydo Eliošiaus.

Prieš pat svarbią išvyką į Klaipėdą, kur ketvirtadienį bus žaidžiamos XXV turo varžybos su vietos „Atlantu“, paaiškėjo, kad net šešioms savaitėms iškrito vienas klubo lyderių Tv. Eliošius. Saugas rungtynėse su „Kauno Žalgiriu“ nesėkmingai griuvo ir susižeidė dešinį petį. Po apžiūros paaiškėjo, kad jam išniro raktikaulis. Sportininkas privalės nešioti įtvarą ir kelias savaites praleisti be futbolo.

Praėjusią savaitę pėdos lūžį patyrė komandos kapitonas L. Stonkus, kuriam šis sezonas jau yra baigtas. Dėl traumos kurį laiką taip pat nežaidžia ir kelio operacijos laukia krašto gynėjas Julius Aleksandravičius.

„Situacija, deja, nėra gera. Praėjusią savaitę iškrito L. Stonkus, dar keli žaidėjai turi mikrotraumų. Į Klaipėdą važiuosime nukraujavę, tačiau praradimai mus privers pasitempti. Stengsimės dar labiau priešintis „Atlantui“. Žaisime šiek tiek kitaip nei anksčiau, neketiname nuleisti rankų“, – sakė klubo vyr. treneris Robertas Poškus.

fklietava.lt informacija