Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Tadas Eliošius: „Kvietimas į rinktinę maloniai nustebino“

Penktadienis, 02 September 2016 11:08 Parašė 

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė šią savaitę Vilniuje ruošiasi sekmadienio Pasaulio čempionato atrankos dvikovai su Slovėnija. Tarp 24 rinktinės kandidatų vyr. treneris Edgaras Jankauskas pasirinko ir vieną Jonavos „Lietavos“ lyderių – saugą Tadą Eliošių.

Vyrų nacionalinėje ekipoje sportininkas debiutavo 2010 metais, tačiau pastaruosius dvejus metus į rinktinę nebuvo kviestas. Tad kvietimas ginti šalies garbę žaidėją maloniai nustebino.

„Į rinktinę grįžau po poros metų pertraukos. Visus komandos narius pažįstu. Su kai kuriais futbolą esame žaidę net nuo vaikystės. Atmosfera komandoje tikrai gera, tad grįžti nebuvo sunku, viskas gerai. Būti pakviestas į rinktinę nelabai tikėjausi, bet malonu, kai tave stebi, žiūri, kaip žaidi nacionalinėse pirmenybėse. Šis kvietimas mane maloniai nustebino“, – sakė Td. Eliošius.

„Lietavos“ žaidėjas šiuo metu su kitais 23 rinktinės nariais intensyviai ruošiasi būsimoms varžyboms. „Šiuo metu aktyviai treniruojamės, daug dirbame, ruošiamės sekmadienio varžyboms, analizuojame būsimus priešininkus. Apie slovėnus ką nors dar sunku pasakyti, atidžiau jų kol kas neanalizavome. Analizei su komanda daugiau laiko skirsime vėliau. Bet tai gera komanda, stiprūs varžovai, bandysime su jais kovoti ir tikimės nenuvilti savų žiūrovų“, – apie komandos tikslus kalbėjo futbolininkas.

Td. Eliošius tikina, kad sekmadienį visu šimtu procentu bus pasirengęs padėti rinktinės nariams. „Edgaras Jankauskas, mano akimis, yra labai geras treneris. Matyti, kad turi daug patirties ir kaip žaidėjas, ir kaip treneris. Tad esu viskuo patenkintas. Dar nežinau, ar žaisiu sekmadienį, bet jei teks, – būsiu pasiruošęs bet kada žengti į aikštę ir padėti šalies nacionalinei ekipai“, – sakė „Lietavos“ saugas.

Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių dvikova Vilniuje, LFF stadione, įvyks rugsėjo 4 dieną, 19.00 val. Mačą tiesiogiai transliuos LRT televizija.

fklietava.lt informacija