Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Po rekonstrukcijos atidaroma šviežių duonos gaminių parduotuvė „Duonytė“

Ketvirtadienis, 01 September 2016 13:51 Parašė 

Rugsėjo 6 d., antradienį, Turgaus g. 10 po rekonstrukcijos duris atvers firminė UAB „Baltasis pyragas“ parduotuvė „Duonytė“.

Ne tik šviežios duonos kvapas maloniai nuteiks užsukusius lankytojus – kiekvienas galės pasimėgauti minkšta bandele su puodeliu gardžios kavos. Kepyklos firminė parduotuvė „Duonytė“ yra įsikūrusi šalia autobusų stoties ir turgaus, todėl žmonėms čia užsukti yra itin patogu. Apsilankyti verta ir dėl atidarymo proga skelbiamų specialių pasiūlymų ir akcijų įmonės gaminiams.

Firminėje parduotuvėje bus prekiaujama bene visais „Baltojo pyrago“ ir „Jonavos duonos“ gaminiais, taip pat naujais bei išskirtiniais produktais, kurie pirmiausia pasirodys šioje parduotuvėje. Šiltai įsitaisę lentynoje pirkėjų lauks tiesiai iš krosnies atgabenti švieži nepakuoti duonos ir batono kepaliukai. Taip pat siūlomas kavos puodelis kartu su minkšta bandele, kiti duonos ir batono gaminiai, sausainiai ir saldainiai – visa tai rasite parduotuvėje „Duonytė“.

Parduotuvės darbo laikas pritaikytas prie žmonių poreikių ir kasdien duris atvers prieš prasidedant darbui nuo 7.30 val., o užsidarys jau po darbo dienos pabaigos, t. y. 17.30 val., todėl visi norintys įsigyti šviežių duonos gaminių galės čia užsukti ir pasibaigus darbo dienai. Savaitgaliais parduotuvės darbo laikas bus trumpesnis – 7.30–14.30 val.

Atidarymo proga bus siūlomos akcijos įmonės gaminiams ir specialūs pasiūlymai gaminių rinkiniams. Akcijos ir specialūs pasiūlymai bus nuolat atnaujinami, daugiau apie juos sužinosite užsukę į firminę UAB „Baltasis pyragas“ parduotuvę „Duonytė“.

UAB „Baltasis pyragas“ inf.