Spausdinti šį puslapį

Policija informuoja

Ketvirtadienis, 18 August 2016 16:00 Parašė 

„Šventė“ Žolinę

Kultūringai švęsti vis dar nemokame. Antai Žolinės dieną, rugpjūčio 15-ąją, apie 11 val. 50 min. pareigūnams buvo pranešta, kad vienas Chemikų g. gyventojas (gim. 1958 m.) smurtauja prieš savo žmoną (gim. 1961 m.). Dar iki vidurdienio „įšilusiam“ vyriškiui nustatytas 2,31 prom. girtumas, mušeika sulaikytas.

Ilgapirščiai nesnaudžia

Rugpjūčio 16 d. apie 9 val. pastebėta, kad iš vienos įmonės, įsikūrusios Ruklos miestelyje, priklausančio automobilio „VW Caddy“ pavogtas akumuliatorinis suktukas, galvučių komplektas, dėžė su įvairiais įrankiais. Padaryta žala tikslinama.

Rugpjūčio 17 d. apie 9 val. iš sandėliuko Skarulių g. pavogti du dujų balionai, nerūdijančio plieno statinė ir vonia.

Ne visi praėjusią savaitę laikėsi Kelių eismo taisyklių

Praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę, kurios metu nustatyti 122 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejai.

Taip pat buvo tikrinamas transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso nustatyta 13 neblaivių vairuotojų.

Antai rugpjūčio 14 d. 19 val. 50 min. kelio Vilijampolė–Žeimiai–Šėta 21 km vyras (gim. 1988 m.) vairavo automobilį „Audi 80“ ne tik neblaivus (2,92 prom.), bet ir neturėdamas teisės vairuoti.

Neblaivių dviračių vairuotojų buvo nustatyta 7. Rugpjūčio 14 d. 18 val. 19 min. neblaivus dviratininkas (gim. 1955 m.) pastebėtas Užusalių k. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,55 prom. Taip pat šią savaitę užfiksuoti 5 pėsčiųjų eismo dalyvių padaryti Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Pareigūnai primena, kad tokios ir panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.

Policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje ir linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.