Paskelbtas Laisvalaikis

Viskas ko reikia skaniam kino vakarui namuose

Ketvirtadienis, 12 January 2023 11:21 Parašė 

Galime garantuoti, kad norint, jog kino vakaras namuose būtų pavykęs, neužtenka vien tik išsirinkti tobulą filmą. Tobulam kino vakarui dar reikia kažko, kas nudžiugintų ir Jūsų gomurį. Tam puikiai tinka saldainiai ir užkandžiai, kurie džiugins tiek mažuosius, tiek suaugusius namų kino vakaro dalyvius.

Tobuli užkandžiai kino vakarui

Traškučiai HERR’S yra vienas populiariausių pasirinkimų bet kokiai progai, ne išimtis ir namų kino vakarai. Šie traškučiai dėl savo nepakartojamo skonio gerą vardą yra užsitarnavę praktiškai visame pasaulyje, o šiuo metu užkariauja ir lietuvaičių širdis. Traškučių HERR’S skonių paletė yra gana plati, pradedant sūrio su jalapenais, buivolo pieno sūrio skonio traškučiais ir baigiant itin aštriais traškučiais, „paskanintais“ aštriausiais pasaulio pipirais.

Kalbant apie užkandžius, nuodėmė būtų nepaminėti ir skanėstų, žinomų MITSUBA pavadinimu. Ryžių traškučių užkandžiai, riešutų ir ryžių traškučių mišiniai ir jūros dumblių traškučiai patinka visiems, nes jie traškūs, išraiškingų skonių bei aromato. Šiuos užkandžius mielai ragaus ir vaikai, ir suaugusieji, todėl nepamirškite pasigarsinti televizoriaus, nes malonus jų traškesys tikrai sukels Jums apetitą.

Tikriausiai nėra gurmano, kuris nežinotų užkandžių TAKIS. Susuktas tortilijas primenantys iš Meksikos mus pasiekę traškučiai yra laikomi vienais aštriausiu ir, žinoma, populiariausių traškučių pasaulyje. Ekstremaliai aštrūs čili pipiro bei laimo skonio traškučiai gal ir netiks vaikams, bet suaugusieji aštrių skonių mėgėjai bus labai patenkinti, radę šiuos užkandžius ant savo stalo.

Pretzelijų gabaliukai yra vienas skaniausių užkandžių variantų, kuriuos derėtų išmėginti kiekvienam. Šie užkandžiai, kaip ir jau minėti traškučiai, būna įvairių skonių. Pastaruoju metu labai populiarūs sūrio, garstyčių ir medaus skonio, taip pat picos, Sriracha padažo bei jalapeno skonio pretzelijų gabaliukai.

Tobuli saldainiai kino vakarui

Tobulas kino vakaras neapsieis ne tik be sūrių ar aštrių užkandžių, bet ir saldumynų „karaliaus“, t. y., saldainių. Gomuriui „pamaloninti“ itin tinka pailgi kramtomi saldainiai MIKE AND IKE. Šie amerikietiški saldainiai būna penkių skirtingų vaisių skonių ir pasižymi ryškiomis spalvomis. Dešimties skonių želė pupelės HARRY POTTER taip pat geras pasirinkimas, ypač jeigu namuose auga Harry Potter gerbėjai.