Paskelbtas Miesto naujienos

Apdovanoti Kalėdinio miestelio eglučių kūrėjai

Penktadienis, 06 January 2023 16:12 Parašė 

Į Jonavos rajono įstaigas, organizacijas ir verslo įmones jau keliauja rajono mero padėkos už dalyvavimą kuriant Kalėdinių eglučių miestelį. Visi eglučių autoriai apdovanojami rankų darbo keramikos dirbiniais ir saldumynų nameliais.

Jonavos gyventojai šiemet tradiciškai išrinko tris labiausiai patikusias eglutes – jas pagamino vaikų lopšelio-darželio „Bitutė“ kolektyvas, Žeimių mokyklos Barupės skyriaus „Nykštukų“ grupės ir bendrovė Jonavos paslaugos.

Šių organizacijų atstovus rajono meras Mindaugas Sinkevičius padėkomis ir saldžiais prizais šiandien apdovanojo eglučių miestelyje. Konkurso nugalėtojai paskatinti ir piniginėmis premijomis.

„Nuoširdžiai dėkoju visiems, kurie prisideda prie šios iniciatyvos ir padeda kurti unikalią kalėdinę tradiciją Jonavoje. Džiaugiuosi, kad dalyvių kiekvienais metais daugėja, visos bendruomenės ir organizacijos labai stengiasi ir kiekvieną kartą pagamina išties nuostabių eglučių“, - sakė rajono meras M. Sinkevičius.

Šiemet į mero kvietimą kurti eglutes atsiliepė iš viso 89-ios rajono įstaigos ir organizacijos.

Kalėdinė „Pasaka“ Ramybės skvere jau baigėsi – eglučių autorius kviečiame nusirinkti savo eglutes ir būtinai sugrįžti į eglučių miestelį per kitas Kalėdas.