Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

„Lietava“ varžybų su „Trakais“ laukia labiau susitelkusi

Antradienis, 02 August 2016 15:20 Parašė 

Jonavos „Lietavos“ laukia trečias iš eilės susitikimas su „SMScredit.lt A lygos“ trejetuko lyderiais. Šį kartą rugpjūčio 3 d. į Jonavą atvykta „Trakai“, lygos turnyrinėje lentelėje su 39 taškais esantys antroje vietoje.

Šiame sezone jonaviškiams dar nepavyko pelnyti pergalės prieš „Trakus“. Balandį jiems nusileista minimaliu rezultatu 1:0, o gegužę trakiškiai į Jonavos klubo vartus pasiuntė tris įvarčius.

Po pasitraukimo iš UEFA Europos taurės atrankos turnyro, „Trakai“ skaudžiai nusileido Kauno „Stumbrui“ ir Marijampolės „Sūduvai“, o paskutiniame XIX turo mače panaikino dviejų įvarčių deficitą ir sunkiai 4:3 įveikė Utenos „Utenį“. „Lietava“ (17 taškų), paskutiniame „SMScredit.lt A lygos“ ture 4:1 nusileidusi Vilniaus „Žalgiriui“, tebėra šeštoje vietoje ir tik vienu atsilieka nuo penktoje vietoje esančio Kauno „Stumbro“. Nepaisant nesėkmingų varžybų su šalies čempionais, „Lietavos“ komanda šiam mačui ruošiasi ryžtingai ir labiau susikoncentravusi.

„Prieš šias varžybas turėjome rimtą pokalbį, padarėme labai daug išvadų. Treneris kalbėjo labai emocingai, išreiškė mums savo palaikymą, mus tikrai motyvavo. Su „Žalgiriu“ pirmas kėlinys nenusisekė, nuo pat pradžių trūko ir susikaupimo, tik antrame kėlinyje situacija pagerėjo. Manau, kitaip nei su praėjusią savaitę Vilniuje, šiose rungtynėse būsime labiau susikoncentravę ir užsidegę. Prieš „Trakus“ turime daug geresnius šansus pakovoti dėl taškų, nes jų klubą paliko keletas žaidėjų, taip pat ir treneris. Manau, tikrai kažką galime parodyti“, – sakė „Lietavos“ žaidėjas Marius Ganusauskas.

Ekipos vyr. strategas Robertas Poškus viliasi, kad kartu žaidėjais padarytos išvados padės komandai susitelkti ir pakovoti dėl taškų. „Tai jau trečios iš eilės varžybos su lyderiais. Tiesa, „Trakai“, nenuvertinant varžovų, iš trejetuko nedemonstruoja tokio žaidimo, kaip šiuo metu tą daro Vilniaus „Žalgiris“ ir Klaipėdos „Atlantas“. Po paskutinių varžybų su „Žalgiriu“ liko šioks toks kartėlis, bet padarėme išvadas, pasikalbėjome su vaikinais. Bandome spręsti savo problemas: yra gynyboje daug klausimų, puolimas irgi stringa. Turime naujų žaidėjų, deja, ne visi jie yra geriausios formos, jaučiama ir susižaidimo stoka. Tačiau sprendžiame šiuos iššūkius ir esame nusiteikę prieš savus žiūrovus kovoti iš visų jėgų“, – komentavo R. Poškus.

Varžybų pradžia Jonavos miesto stadione – rugpjūčio 3 d. 19.30 val. Dėl šalia stadiono vykstančių statybos darbų įėjimas laikinai perkeliamas iš kitos stadiono pusės, prie vėliavos.

fklietava.lt informacija