Paskelbtas Miesto naujienos

SKAITYTOJAS PIKTINASI. Nors persiplėšk!

Penktadienis, 02 December 2022 13:21 Parašė 

Redakciją pasiekė pasipiktinusio skaitytojo laiškas. Jonavos gyventojas Giedrius K.  rašo, kad Jonavoje ne taip ir daug renginių, tad kodėl jie yra organizuojami vieną ir tą pačią dieną? Pvz., gruodžio 5 d. 18 val. Jonavos kultūros centre vyks Jonavos dailininkų parodos atidarymas, o Jonavos sporto arenoje su Kauno „Žalgiriu“ žais Jonavos „CBet“ krepšininkai. Vyras norėtų aplankyti abu renginius, bet dabar turės rinktis tik vieną.

„Alio Jonava“ atsakymo kreipėsi į Jonavos kultūros centro bei Jonavos sporto centro administracijas: ar įmanomas bent preliminarus renginių suderinimas?

Jonavos sporto centro direktorė Jūratė Stanislovaitienė: „Norime informuoti, kad Betsafe – LKL čempionato tvarkaraščius tvirtina Lietuvos krepšinio lyga dar rugpjūčio mėnesį, ir mes įtakos rungtynių tvarkaraščio pakeitimams neturime“.

Jonavos kultūros centro direktoriaus pavaduotoja kultūrinei veiklai Jurgita Serapinė: „Gruodžio mėnesį Jonavoje, kaip ir visoje Lietuvoje, vyksta itin daug renginių. Jonavos kultūros centre gruodžio mėnesį įvairūs renginiai suplanuoti kiekvieną dieną. Dažnai vyksta po keletą renginių tą pačią dieną. Gerbiamam Giedriui K. primename, kad Jonavos dailininkų paroda JKC meno galerijoje veiks iki 2023 m. sausio į 5 d., tad aplankyti parodą galės jam patogiu laiku“.  

„Alio Jonavos“ inf.