Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavos rajono meras susitiko su ESO atstovais

Antradienis, 22 November 2022 12:02 Parašė 

Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius susitiko su valstybės valdomos įmonės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) atstovais ir aptarė Jonavos rajono gyventojams bei įstaigoms aktualius klausimus.

Susitikti su meru į Jonavą atvyko ESO Valdybos narys, Tinklų vystymo tarnybos direktorius Ovidijus Martinonis ir Sprendimų klientams departamento direktorius Audrius Buivydas.

„Ne paslaptis, kad anksčiau tiek savivaldybė, tiek ir mūsų kai kurios seniūnijos turėjo keblumų sprendžiant įvairius ūkinius reikalus su šia valstybės įmone, todėl teko ir viešai apie tai užsiminti.

Šios dienos susitikimas nuteikia tikrai maloniai ir suteikia vilties, kad ateityje santykiai su ESO bus labiau dalykiški, o problemos spręsis operatyviai ir geranoriškai“, - po susitikimo sakė meras M. Sinkevičius.

Jonavos rajono savivaldybės ir ESO atstovai aptarė elektros tinklų perdavimo, apšvietimo linijų įrengimo, gedimų šalinimo klausimus, taip pat – atsinaujinančių energijos šaltinių ir elektromobilių įkrovimo stotelių tinklo plėtrą Jonavos rajone.