Paskelbtas Laisvalaikis

Kokios dovanos tikrai gali pradžiuginti darbuotojus?

Penktadienis, 18 November 2022 16:11 Parašė 

Jei kolektyvo vadovas prieš šventes neranda ramybės, sukdamas galvą, ką padovanoti darbuotojams, tai reiškia, jog jis tikrai juos vertina, gerbia ir myli. Toks vadovas nepamiršta su kolektyvu kartu paminėti kalendorines šventes, jis gerai prisimena ir darbuotojų jubiliejines sukaktis, tad jos irgi nelieka nepaminėtos. Kadangi valgomos dovanos yra labiausiai mėgstamos, jos ir pasirenkamos bendroms darbo kolektyvo šventėms  atšvęsti.

Kodėl nepraranda populiarumo gardžių dovanų rinkiniai?

Kadangi gardžių dovanų rinkiniai atitinka ir klasikinius, ir naujausius dabartinius skonius, jie praktiškai atitinka visų poreikius. Be to, jie tikrai garantuoja puikią šventinę nuotaiką, nes smaližiavimas suvienija ne tik skirtingo amžiaus kartas, bet ir pačių įvairiausių pomėgių bei pažiūrų žmones. Kita vertus, net pasaulinė statistika patvirtina, jog mūsų šalies gyventojai labiausiai iš visų likusių šalių itin mėgsta skaniai pavalgyti ir gana didelę dalį savo išlaidų skiria gardiems bei sotiems maisto produktams įsigyti.

Kodėl būtina kolektyvų darbuotojus džiuginti dėmesiu ir dovanomis?

Geri ir lojalūs darbuotojai yra neatsiejama sėkmingo verslo, gerų darbo rezultatų dalis, nes be jų neįmanomas joks progresas. Todėl kolektyvų vadovams tikrai yra verta nuolat ieškoti ir rasti būdų, kaip savo darbuotojus pradžiuginti bei skatinti ir toliau išlaikyti aukštą atliekamų darbų kokybės lygį. Darbuotojų dovanoms pasirinkti konkrečius daiktus darbuotojams – gana sudėtingas reikalas. Todėl kur kas paprasčiau ta intencija dovanoms panaudoti pačių mėgstamiausių lietuviškų maisto produktų gaminius, kurie tikrai turėtų pradžiuginti mėgstančius skrandį palepinti išskirtiniais gardumynais.

Kas būna sukomplektuota gardžiųjų dovanų rinkiniuose?

Gardžiųjų dovanų rinkinius sudaro patys populiariausi Lietuvoje maisto gaminiai. Juose rasite ir kvapnių šokoladų, ir kietųjų sūrių, ir skilandžių, ir vytintos mėsos produktų, ir tradicinį lietuvišką eglutės formos šakotį. Prie itin pamėgtų gaminių tokiuose rinkiniuose rasite ir brandintą obuolių sūrį, ir medų su mėlynėmis, ir riešutainį, ir spanguoles šokolade, ir svarainių cukatas. Juose rasite ir karštą šokoladą su cinamonu, ir kardamonu, ir pievagrybių su saulėje džiovintais pomidorais užtepėlę. Bevardinant šiuos gardumynus iš karto burnoje ima kauptis seilės, raginančios kuo greičiau paragauti valgomų stebuklų.